” Pandai dah sebut daddy, comel lah suka tengok Emelia ni.. ” – Netizen

Video Perbualan Antara Dato’ Dr Sheikh Muszaphar Shukor Dan Anaknya, Sophea Emelia Buat Ramai Ger4m. Pandai Pulak Mengelat Bila Daddy Panggil. Comel !!

Sekejap masa berlalu, anak kembar angkasawan negara, Dato’ Dr Sheikh Muszaphar Shukor bernama Sophea Emelia kini sudahpun setahun usianya. Bagi pengikut setia Dato’ Dr Sheikh, pastinya sering menonton banyak video Emelia di akaun media sosial Dato’ Dr Sheikh.

Sebagaimana bayi lain, Emelia juga membesar mengikut tumbesaran yang normal. Sudah pandai berjalan, Emelia sekarang dalam proses belajar untuk bercakap pula. Sehingga kini sudah beberapa perkataan yang mampu disebut oleh si kecil ini.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Dr Sheikh Muszaphar, telah dikongsikan satu video terbaru Emelia. Duduk dan Daddy antara perkataan yang Emelia mampu sebut, cerita Dato’ Dr Sheikh di kapsyen postingnya ini.

Emelia yang berada di bilik mandi dipanggil oleh Dato’ Dr Sheikh supaya keluar namun Emelia sibuk dengan aktiviti menyent0h semua barangan mandi yang berada di hadapannya. Ad0i Emelia, siap ge1eng-ge1eng kepala tanda tidak mahu keluar.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Dato’ Dr Sheikh ini telahpun ditonton sebanyak 128 ribu tontonan. Ramai yang ger4m melihat telatah Emelia dan antara komen-komen :

” Bijak sungguh la Emelia ni. Can see in her attentive eyes in every single picture of hers. Comel sangat Emelia ni.. “

” Gosh shes too cute to handle. Kiut tengok Emelia ni, baru dengar suaranya. Pandainya aunty pulak rasa berbunga-bunga hati dengar suara comel tu.. “

” Pandai dah sebut daddy, comellah suka tengok Emelia. Ger4m dengar dia cakap daddy tu. Priceless. Comey dan cenggey.. “

” Wow so cute she said daddy. Daddy panggil dia, dia panggil daddy balik haha. Tak nak kal4h princess seorang ni.. “

” Ala dah pandai sebut dah. Comel je suara dia, mommy dah boleh sebut ke belum Emelia. Kalau tak jeal0us mommy nanti haha.. “

” Dah la comel, sekali bercakap suara pun sedap. Ee ger4m lah dengan Emelia, kalau dekat nak g0m0l dia. Cute sangat.. “

” Comelnya dia sebut daddy, Emelia pilih sabun dulu jap daddy haha. So cute la baby girl ni, dari kecil ikut semua perkembangan Emelia.. “

Lagi bertambah comel bud4k Emelia ni bila sudah pandai ‘ berborak ‘ seperti ini. Mesti daddy pun ger4m tengok ge1eng-ge1eng kepala Emelia tu. Membesar dengan sihat selalu Emelia si comel dan jadi anak solehah untuk kedua ibu bapa dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Sheikh Muszaphar Shukor

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..