” Terlebih ikut petua ni, 1st time tengok orang letak besar nauu.. ” – Netizen

Tempek Tisu Sebesar Dahi Pada Baby Rina, Gelagat Maryam You Narae Buat Ryzal Ibrahim Ketawa Besar. Lawak Maryam Ni, Rina Muka Pasrah Je !!

Gelagat pasangan selebriti media sosial dan Youtuber, Maryam You Narae dan Ryzal Ibrahim seringkali membuatkan peminat ketawa. Pelbagai aksi baik Maryam mahupun Ryzal yang suka mengusik antara satu sama lain dipaparkan pada laman sosial mereka.

Hasil tinjauan kami di akaun Instagram Durian Kimchi, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Maryam meletakkan tisu di dahi anaknya, Rina dek kerana Rina sedu. Ryzal yang merakam video ini ketawa besar melihat tisu besar tersebut.

Kata Ryzal kepada Maryam, tisunya perlu diletak kecil sahaja dan bukannya sebesar dahi Rina. Maryam pula hanya ketawa apabila ditegur sebegini. Petua manalah yang Maryam ikut sampai macam ini jadinya yer, hehe.

Ianya memang sudah jadi kebiasaan jika bayi sedu, tisu akan dibasahkan dan ditempel di dahi. Kata orang lama-lama, tisu basah tersebut mampu mengh1langkan sedu tetapi tidaklah pula perlu tisu sebesar dahi bayi haha.

Jom tonton video di bawah :

Bukan hanya Ryzal yang terhibur, malahan peminat yang menonton video ini turut tersenyum. Antara komen-komen peminat :

” Pen4t ye Maryam jaga anak haha. Bapak dia suka tau gelakkan mama dia, aishh. Mama pandai tau, papa je tak tahu, lagi besar lagi cepat haha.. “

” Mami dah lama rancang, daddy je yang lalai haha. Terlebih ikut petua ni Maryam, nak cepat h1lang lagi, basahkan duit RM50 pastu tepek di dahi hehe.. “

” Dah macam pakai cool fever dah haha, 1st time tengok orang letak besar nauu.. ad0ii Maryam ni boleh masuk MLM.. “

” Berdekah tengok Maryam ni buat hal. Dah jadi macam cool fev3r mini. Rina pun redha dan pasrah je apa-apa mummy buat pada dia.. “

” Hahha kecik jelah, apasal sampai penuh dahi. basah lak tu haha. Tampal koolfever jela mak rina oiii.. “

” Pen4tlah gelak, aku terhibur sump4h dengan maryam ni haha. Bolehla Mammy janji happy kan. Dah macam coolfever tapi mommy pun ikut gelak je ek.. “

” Dah macam pakai kool fever mummy buat kat baby rina. Maryam ni tak pernah la tak lawak. Maryam buat hal betul eh, baby redha je mukanya.. “

Ada ada sahaja perbuatan Maryam yang buat Ryzal tergelak. Tisu besar lagi cepat h1lang sedunya kata Maryam, haha. Semoga pasangan ini sentiasa berbahagia selalu dan si kecil Rina membesar dengan sihat serta dijauhi daripada sebarang penyak1t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Duriankimchi, IG Ryzalibrahim, IG Maryam Younarae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..