” Aku seb4k, macam terbayang Sarah pel0k Uwais kuat-kuat sambil cub1t pipi dia.. ” – Netizen

Aksi Anak Shuib Sepahtu, Uwais Alqarni Di Palm Resort Junior Open Golf Championship Cur1 Perhatian Peminat. Part Shuib Pel0k Uwais Tu Buat Peminat Seb4k. Mengimbau Kenangan Betul !!

Anak sulung Shuib Sepahtu, Uwais Alqarni sememangnya diketahui peminat akan minatnya pada sukan golf. Baru-baru ini juga Shuib ada berkongsikan kejayaan Uwais yang dinobatkan sebagai juara pada kejuaraan pertama yang disertainya.

Ibu tir1 arw4h Siti Sarah juga ada berkongsikan tentang impian Siti Sarah untuk melihat anak sulungnya ini mencapai tahap world class. Sebelum ini Siti Sarah selalu meluangkan masa menemani Uwais ketika sesi latihannya.

Meninjau akaun Instagram Shuib Sepahtu, telah dikongsikan video yang mempamerkan aksi hebat Uwais pada kejuaraan Palm Resort Junior Open Golf Championship. Berjaya mengakh1ri tournament ini dengan jayanya, Shuib dan Raissuddin bers0rak riang melihat aksi Uwais.

Seb4k hati peminat melihat Shuib memel0k erat dan menguc0p Uwais. Anak yang hebat hasil didikan Shuib dan bapa mertuanya ini tidak mustahil boleh menjadi seorang yang ternama dalam sukan termasyur ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Gelagat Shuib dan Uwais ini mendapat hampir 33 ribu likes setakat ianya dimuatnaik. Antara komen-komen peminat :

” In the hole, champion. Sed1h pulak. Kejayaan milik anak walaupun tanpa ibu di sisi. Kuat duhai anak untuk lebih berjaya.. “

” Aku seb4k, macam terbayang Sarah pel0k wais kuat-kuat sambil cub1t pipi dia. Ala sed1h laa, ibu tentu bangga dengan Uwais.. “

” Terbaik Uwais, pasti bangga ibu yang sentiasa ada dengan Uwais. Alfatihah utk ibu Uwais. Kalau ibu ada ni, mesti ibu orang yang paling hepiii tengok uwais. tahniah uwais.. “

” Steady Uwais, sehebat namanya asbab doa. Kalau ibu ada mesti dia bangga dgn wais. Very talented… Golfer for the future.. “

” Alahai sed1h pula, Asal aku tgk mengalir air mata. jarang tengok orang layan anak sulung macam nie.. “

” Masuk je bola, mata aku berair. bila shuib pel0k k1ss uwais, menitik weiii airmata. Kasih sayang seorang bapa.. “

” Sebut ibu pun kita dah seb4k. Semoga impian siti sarah raissuddin dimakbulkan. Jadikan impian arw4h ibu sebagai pembak4r semangat utk uwais.. “

Uwais anak yang hebat dan punya semangat juang yang tinggi. Tahniah atas kejayaan kali ini dan semoga pada masa hadapan lebih banyak lagi pingat yang bakal diperolehi. Semoga Uwais berjaya merealisasikan impian arw4h ibunda tercinta, Insha Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu, Siti Sarah Raissuddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..