” Yeah !! Papa pun dah pandai buat lawak.. ” – Netizen

Elly Mazlein Kongsi Video Suaminya, Cikgu Azlan Tunjuk Skill Masak Nasi Kerabu. Part Cikgu Azlan Menyakat Elly Buat Ramai Terhibur. Boleh Tahan Lawak Juga Papa Awan Nano Ni !!

Sejak mendirikan rumah tangga, manis sungguh melihat kehidupan pelakon Elly Mazlein sekarang. Mungkin kini penantian untuk bahagia sejak dulu sudah termakbul dengan hadirnya suami yang begitu menyayanginya penuh ikhlas dan menerima dirinya seadanya.

Hasil tinjauan di Instagram, Elly sering berkongsi video-video masakan yang dimasak sendiri oleh dirinya kepada umum. Namun, kali ini sangat berbeza kerana buat kali pertama, suaminya turut berkongsi ‘skill’ memasak nasi kerabu versi kelantan untuk tontonan ramai.

Begitu enak melihat nasi kerabu yang dikongsikan itu, malah melihat Azlan yang tidak kekok langsung berada di dapur menyediakan juadah turut menjadi perhatian. Melihat pasangan ini menjamu selera turut menghiburkan penonton yang menontonnya.

Malah melihat Azlan yang turut menyak4t isterinya ketika makan buat ramai yang terhibur. Elly yang begitu suka masakan suaminya itu turut kelihatan sangat berselera ketika menjamu hidangan nasi kerabu itu.  Tak sangka kan Cikgu Azlan juga mahir dalam memasak dan masakan dia juga turut mendapat pujian daripada isterinya.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Rata-rata netizen turut terhibur dengan perkongsian video oleh Elly itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Aku suka sgt tgok, the way suami dia pndang dia bila mkn… Emm nmpk syg disitu.. “

” Suka tengok kak kepom dgn cikgu Azlan ni.. Semoga bahagia hingga ke jannah.. “

” Kak.lina tngok kak lina makan teliur terus. Sedap nya.. “

” Amboi untungya kak pom pom.. “

” Cikgu pandai layan wifenya… Terhibur .. “

” Yeah !! Papa pon dah pandai buat lawak.. ” 

Wahh.. Berselera sungguh pasangan ini makan. Beruntung betul Elly Mazlein dapat suami seperti Cikgu Azlan, bukan sahaja pandai ambik hati, penyayang, malah pandai memasak pula tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga ikatan perkahwinan kalian kekal hingga ke akhir hayat. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..