” Aduhh lawaklah Wira. Depan nampak segak, sekali toleh belakang.. ” – Netizen

Video Ardy Wira Segak Bergaya Berbaju Melayu Di Hari Raya. Namun Ada ‘Sesuatu’ Yang Pel1k Kelihatan. Amboi Ini Style Raya PKP, Rare Sungguh !!

Sebagaimana ceria mummynya, begitulah juga cerianya anak kecil bernama Ardy Wira ini. Betty Rahmad yang tak lekang dengan senyuman dan ketawa buatkan Wira turut memiliki sifat yang sama. Wira yang sejak bayi lagi suka tersenyum buatkan dirinya diminati ramai.

Wira yang sering membuat gelagat dan wajah-wajah lucu buat ramai yang mengikuti perkembangannya. Baik di laman sosial Betty mahupun kepunyaan Wira sendiri, semua perkongsian tentang diri Wira akan menjadi tumpuan. Kelakar dan sangat menghiburkan.

Kedatangan Syawal kali ini sekalipun dalam suasana PKP dan lain dari tahun lalu, Betty tetap menyiapkan Wira dengan persalinan raya yang lengkap bagi memberi Wira merasai indahnya hari raya. Wira yang kelihatan comel namun ada sesuatu yang pel1k hasil kreativiti Betty.

Menerusi akaun Instagram, Betty Rahmad telah berkongsikan satu video yang memaparkan gelagat Ardy Wira berjalan dengan bergaya memakai baju melayu lengkap bersongkok. Namun ada sesuatu yang pelik pada pemakaiannya iaitu songkoknya yang dibel4h belakang kerana sudah ketat.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Wira ini menarik perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” No wonder la gambar salam tu ku perati je songkok si wira ni. Asal melekap elokk je kat belakang tuu.. Hahaahahhahaah.. “

” Now that’s funny but soo cute!.. “

” Tak panas kepala dia ada angin masuk kat celah songkok tu.. “

” Aduhh lawaklah Wira. Depan nampak segak.. Sekali toleh belakang.. “

” Stylo raya 2020..  Bocor songkok wira.. “

” Wah. Ni betul-betul jimat.. “

” Hahahhaa creative la mummy bru aunty tahu teknik baru nie tq mummy wira.. “

” Berkali kaki aku repeat, cute.. “

Kreatifnya mummy Betty. Ini baru betul gunakan apa yang ada seboleh mungkin. Wira tetap happy dan senyum ketawa selalu. Stylo betul gaya Wira ni. Bolehla peminat cuba untuk tahun depan. Apa pun, semoga Wira sentiasa kekal dengan sikap cerianya ini sampai bila-bila. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad, IG Ardy Wira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..