” Comel je mintak pegang tangan.. ” – Netizen

Video Ainul Mardhiah Menjalani Sesi Fisi0terapi. Telatah Ainul Ketika Sesi Berdiri Tu Comel Sangat, Kuatkan Semangat Ainul !!

Pender1taan yang pernah dilalui anak kecil ini akhirnya berlalu menjadi kenangan buatnya sekeluarga. Kisah Ainul Mardhiah meruntun hati seluruh rakyat Malaysia ketika itu dan kuasa viral akhirnya membawa Ainul terbang ke London dalam usaha mengubati sak1tnya itu.

Kini Ainul semakin sihat dan membesar seperti kanak-kanak lain. Semakin ceria dan mula belajar untuk bercakap, gelagat Ainul buat kedua ibu bapanya tersenyum bahagia. Hari demi hari, ada sahaja yang kelakuan baru daripada Ainul yang ditunjukkan dan ianya dikongsi oleh ibu Ainul di laman sosialnya.

Dalam meningkatkan lagi keupayaan Ainul, sesi fisioterapinya disambung kembali. Berbagai-bagai aktiviti dilakukan untuk menguatkan lagi otot Ainul supaya mampu berdiri sendiri dan berlatih berjalan. Ainul yang semakin menunjukkan perubahan positif buat ramai gembira.

Menerusi akaun Instagram, Nurul Erwani telah berkongsikan 2 buah video yang memaparkan Ainul sedang menjalani sesi fisi0terapinya. Ainul yang kelihatan enjoy dan gembira dengan sesi itu buat peminat gembira melihat perkembangan terkininya itu. Makin comel Ainul ni !!

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Gelagat Ainul ini mendapat perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Comel je mintak pegang tangan.. “

” Comelnya Ainul semoga Ainul membesar dan sihat selalu amin.. “

” Go go pretty girl ! You can do it! Semoga sihat dan membesar dengan cemerlang. Aamiin.. “

” Alhamdulillah lepas ni Ainul boleh jaga adik nanti. Seronok tengok ainul membesar dengan sihat dan makin bamb4m, comel.. “

” Berisinya ainul.. Seronok tengok.. “

” Dah besar. Pandai macam macam dah.. “

” Ya Ampun… Ainul awak ni makin cute.. Bijak tengok muka sengeh-sengeh ger4m.. “

Alahai comelnya Ainul dengan pipi temb4mnya tu. Alhamdulillah semakin sihat dan semakin aktif seperti kanak-kanak lain. Moga Allah sentiasa berikan kemudahan buat Ainul dan kesayangan ramai ini akan membesar menjadi anak yang solehah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Erwani Zaidi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..