” Ainul cute sangat ni, dengan mini baju kelawar dan tudung tu.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Terbaru Ainul Mardhiah Setelah 2 Tahun Kisahnya Berlalu. Wah Semakin Sihat Dan Comel Ainul, Lagi-Lagi Berhijab Macam Tu, Macam Ustazah Cilik !!

Kisah Ainul Mardhiah mendapat liputan meluas dan perhatian seluruh rakyat Malaysia 2 tahun lalu. Setelah pelbagai 0nak dan dur1, Ainul kini semakin sihat dan membesar menjadi anak yang ceria dan aktif.

Banyak yang dikongsikan oleh ibunya, Nurul Erwani tentang Ainul. Sudah tidak lagi menggunakan mesin oksigen, Ainul juga sudah pandai berjalan dan mula belajar bercakap. Ainul juga sudah bergelar kakak kepada seorang adik lelaki bernama Umar.

Hasil tinjauan kami di Instagram Nurul Erwani, telah dikongsikan beberapa keping gambar terkini Ainul. Ainul yang dipakaikan tudung yang menggabungkan warna hijau dan merah jambu ini turut mengenakan baju kaftan batik.

Erwani turut menulis di kapsyennya ucapan terima kasih untuk seluruh rakyat Malaysia yang masih sudi menitipkan doa untuk Ainul sejak 2 tahun lalu sehinggalah sekarang. Sememangnya Ainul anak istimewa yang menjadi kesayangan seluruh warga negara.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya..)

Penampilan Ainul yang cute berhijab ini mendapat perhatian daripada peminat. Sudah semakin berisi Ainul dan pipi nya itu nampak chubby. Antara komen-komen peminat :

” Alolo comelnya adik Ainul pakai tudung, love you Ainul sayang. Alhamdulillah dah sihat, Membesar dengan sihat selalu ye Ainul.. “

” Makin comel lah Ainul, ger4m tengok. Sayang Ainul, semoga sihat sokmo Ainul sayang. Jadi anak yang solehah ye.. “

” Allah comelnya Ainul, semoga membesar dengan sihat, ceria, cerdik dan dipermudahkan segala urusan Ainul sekeluarga. Aamin.. “

” Cantiknya Ainul Mardhiah, dah 2 tahun jugak Aunty follow perkembangan Ainul. Keep strong Ainul. Semoga menjadi anak yang solehah.. “

” Makin besar makin comel Ainul. Alhamdulillah, semoga Ainul terus sihat dan ceria selalu bersama keluarga tersayang.. “

” Ainul cute sangat ni, dengan mini kelawar dan tudung tu. Makin besar makin cantik, tumpang gembira tengok adik ainul membesar dengan sihat.. “

” Comel dia, nampak sihat. Alahai manis ayu je pakai tudung ala muslimah ni. Alhamdulillah semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik untuk Ainul.. “

Memang comel wajah Ainul apabila bertudung sebegini, buat peminat yang mengikuti perkembangannya jadi ger4m. Semoga Ainul terus membesar dengan sihat, ceria selalu dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nrlerwani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..