” Pandai dia nak cakap tekan situ, kuat semangat Ainul.. ” – Netizen

Video Terbaru Ainul Mardhiah Yang Mengikut Walidnya Menyebut ‘Allah’. Wah Comelnya Ainul, Panjang Je Sebut ‘Aa’ Tu Sambil Jari Dekat Leher. Alhamdulillah, Semoga Dipermudahkan !!

Perkembangan semasa si kecil bernama Ainul Mardhiah ini sering mencur1 perhatian netizen. Ainul yang sudahpun bergelar kakak kepada seorang adik lelaki bernama Umar Abdurrahman. Jika tidak ibu Ainul, Puan Erwani, cerita mengenai Ainul turut dikongsi walidnya, Safiuddin.

Terdahulu banyak video yang memaparkan Ainul yang sudah pandai berjalan. Semakin aktif dari hari ke hari, kesihatan Ainul juga semakin baik. Sudah tidak memerlukan bantuan mesin 0ksigen, pergerakan Ainul semakin bebas.

Meninjau entry terkini di Instagram Nrlerwani, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Ainul cuba mengikut walidnya menyebut kalim4h Allah. Kedengaran suara walidnya meminta Ainul supaya mengikut sebutannya itu.

Ainul yang spontan memasukkan jarinya ke alat di lehernya mula mengikut dan suaranya yang comel menyebut ‘Aa’ jelas kedengaran. Sampai berbuih-buih mulut Ainul berusaha untuk menyebut. Bagusnya kakak Ainul ni, tak put0s asa.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Ainul ini telah mendapat respon daripada peminat. Banyak juga yang men1nggalkan emoji berbentuk love dan muka senyum. Antara komen-komen peminat :

” Comel sangat Ainul, good girl ni. Pandainya kakak Ainul, alhamdulillah. Semoga sihat selalu ye sayang dan terus membesar dengan ceria.. “

” Bijaknya dia, Insya Allah semoga terus sihat sayang. Dah besar dah dia, comel sangat ni. So cute, auntie love u Ainul.. “

” Alhamdulillah pandainya sayang. Semakin sihat dan comel Ainul sekarang, Clever girl so happy to see her progress.. “

” Lagi besar lagi comel Ainul ni. Masha Allah, anak hebat. Ainul anak solehah, Semoga Ainul dapat cepat bercakap, Aamin.. “

” Pandai dia nk cakap tekan situ..mg ainul baik baik dan sihat ya. Dats my gurl..bud4k bijak.. unc0nditional love ainul.. “

” Comel la Ainul. Hati tengah mar4h pun boleh jadi sejuk bila tengok telatah Ainul. Berbelon-belon keluarnya Ainul. Cute sangat.. “

” Kuat sgt semangat dia. menitik air mata tgk Ainul gigih usaha nk sebut Allah.. tahniah parent. Smoga ada keajaiban dari yg Maha Kuasa buat kesihatan Ainul syg.. “

Alhamdulillah, semakin banyak perkembangan positif Ainul. Dalam sus4h hendak menyebut pun, tetap diusahakan untuk membunyikan suaranya itu . Ainul anak yang kuat dan semoga Ainul sentiasa gembira dan menjadi penghibur keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nrlerwani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..