” Tak pasal-pasal kak Enot pun terlat4h, nasib tak tercek1k.. ” – Netizen

Video Andi Bernadee Menyusik Kru Produksi Dan Pelakon Sehingga Melat4h Buat Peminat Terhibur. Part Enot Tengah Makan Terkej0t Dan Melat4h Tu Memang Kelakar. Nak4l Yer Andi !!

Bukan sahaja memiliki suara yang merdu, malah nama penyanyi Andi Bernadee kini makin dikenali ramai setelah dramanya bergandingan bersama Janna Nick iaitu ‘ Melast1k Ke Hatimu ‘ telah mendapat pujian ramai akan hasil lakonannya.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Andi atau nama sebenarnya, Andi Azrul bin Mapangile telah berkongsi satu video buat tontonan ramai. Andi telah menyak4t kru produksi dan seorang pelakon ketika menjalankan penggambaran sebuah drama bertajuk ‘ Peris1k Cinta Tak Diundang ‘ .

Menerusi video tersebut, Andi pada awalnya telah menyakat seorang kru yang sedang makanĀ  dengan menyerg4h lelaki itu sambil menari membuatkan lelaki tersebut terkej0t dan melat4h mengikut rentak menari seperti Andi.

Kemudian, Andi tidak henti untuk menyak4t kru tersebut apabila kru itu sedang membantu Andi bersiap. Malah, di akhir video itu juga, Andi sempat menyak4t pelakon wanita iaitu Enot yang sedang enak menjamu selera sehinggakan Enot turut terkej0t dan melat4h.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Perkongsian video oleh Andi itu telah menarik perhatian warga net yang turut terhibur melihat gelag4t Andi yang tidak berhenti menyak4t orang. Antara komen-komen netizen adalah :

” Nak4l yer abang black, kes1an lah si kru tu, baru je nak makan kentang tak sempat ditelan, dah kena menyak4t sampai melat4h, hahahha.. “

” Enot pun terken4 sama kamu Andi, aduh4i nak4l teruk ini budak. Tapi memang kelakar tengok video Andi, suka kac4u orang.. “

” Hahaha, tak pasal-pasal kak Enot pun terlat4h, nasib tak tercek1k tengah makan, kalau tak Andi yang ken4 cek1k pula nanti.. “

” Kalau aku dah bagi penamp4r kat Andi ni, hahaha ada je keje dia nk menyak4t orang, nasib kacak, boleh dimaafkan, hehehe.. “

” Kuat sak4t Andi ni, sekarang suka tengok Andi berlakon, wlpn ada yang ckp mcm kayu, tapi bg sya memang saya suka lah, tak sabar nk tgk next drama lakonan Andi.. “

” Dia punya tarian tu siap abg tu ikut, Enot pun makan terken4 juga dengan Andi, nampak macam mar4h Enot, haha baru nak makan dah kena sak4t.. “

” Jarang lah kalau Andi ni tak buat perangai seng4l dia, ker4s perut orang kalau tengok perangai dia, mesti riuh rendah di set penggambaran tu.. “

Patut ramai terhibur, memang kelakar Andi ni. Sempat lagi menyak4t orang di sekelilingnya. Apa-apa pun, perkongsian video tersebut hanyalah hiburan semata-mata. Semoga semua pembaca juga turut terhibur menontonnya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Andi Bernadee

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..