“ Ala-ala Kwang Soo, berlakon ser1us pun nanti mesti tengok nak gelak.. ” – Netizen

Andi Bernadee Kongsi Satu Video Lawak Praktis Berlakon Watak Serius Tetapi Romantik Buat Peminat Terhibur. Part Andi Gelak Tu Pun Dah Kelakar. Ad0ii, Keras Perut Dibuatnya !!

Andi Azrul bin Andi Mapangile atau lebih dikenali sebagai Andi Bernadee merupakan seorang penyanyi yang mula meningkat naik dan dikenali ramai. Andi mula dikenali menerusi lagu Satu Peluang dan kini lagu single terbarunya Penat sedang dimainkan di stesen-stesen radio. Bukan itu sahaja, Andi meluaskan bakatnya dengan menerima beberapa tawaran lakonan yang pastinya ditunggu-tunggu oleh peminat.

Terbaru, Andi telah memuatnaik satu perkongsian video di laman Instagramnya. Video tersebut mendapat perhatian dan ribuan views dari kalangan peminat. Video yang berdurasi beberapa minit itu memaparkan Andi yang ingin berkongsi satu dialog untuk babak drama lakonannya yang akan datang, iaitu Melastik Hatimu. Wah, bukan kaleng-kaleng nampaknya Andi.

Menerusi video itu, Andi mengatakan bahawa wataknya kali ini bersifat serius tetapi romantik. Pastinya drama ini akan ditunggu-tunggu oleh peminat kerana ramai mengatakan Andi sebenarnya tidak boleh ser1us memandangkan dia sering kali berkongsi video-video lawak.

Apa yang menariknya, rata-rata netizen terhibur dengan pembawaan watak yang dilakukan itu. Bukan setakat kacak, tetapi Andi juga pandai melawak. Malah, ada segelintir netizen mengatakan bahawa Andi dikatakan sama dengan pelakon Korea dan ahli Runn1ng Man Lee Kwang Soo. Pastinya peminat tidak sabar menunggu Andi memainkan wataknya dengan baik.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video Andi sememangnya membuatkan ramai yang tertarik melalui adegan lawak ketawa yang kelihatan begitu semp0i. Malahan, rata-rata netizen kelihatan terhibur di ruangan komen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Hahaha kur4ng asam betul laa.. Pengs4n tuan director tengok ko gelak part last tu.. ”

“ Tak yakin pulak aku dengan Andi ni hahahhaaha.. Ad0i la.. Tengok pun dah nak gelak.. ”

“ Kalau gelak camtu.. Confirm nnti gelak sorang-sorang dpn tv.. Ken0t brain laaa.. Sungguh terhibur.. ”

“ Ala2 kwang soo.. Berlakon ser1us pun nanti mesti tengok nak gelak.. ”

“ H4rey lah deni.. Gelak dia ad0iii.. Asal aku join gelak ad0hh.. ”

“ Hahahahaha s1ot la Andi.. Ade kene lemp4ng kang ketawa kau weh.. ”

“ Bestnya klu dpt berkawan dgn Andi.. Hahaha cuba bukak class cane nak gelak cam andi.. ”

Sikap Andi yang kuat berjenaka itu sering kali menghiburkan peminatnya.  Malah, kita mengetahui bahawa Andi seorang yang ceria. Peribadi yang lawak dan menghiburkan ini bagus dan bermanfaat terhadap psik0logi dalam kehidupan seharian manusia. Oleh itu, semoga Andi sentiasa sihat dan terus success dalam apa jua dilakukan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG andibernadee

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..