” Seng4l betul lah, ingat penyanyi sebenar. Terc1duk Andi hahaha.. “

Pentas ICSYVMY3 Gam4t Apabila Andi Bernadee Ters1lap Pilih Penyam4r. Part Tergul1ng Kena Tazkirah Dengan Dato’ Rosyam Tu Lawak Sungguh !!

Menjadi rancangan pilihan ramai, I Can See Your Voice Malaysia Musim Ketiga semakin menceriakan malam Ahad penonton setianya. ICSYVMY3 pada episod kali ini menampilkan penyanyi yang terkenal dengan lagu Shimmy, Andi Bernadee sebagai artis jemputan.

Sebagaimana episod sebelum-sebelum ini, Andi perlu memilih antara 6 orang peserta yang ditampilkan di pentas samada penyam4r atau penyanyi sebenar. Minggu ini penonton dihiburkan lagi dengan kehadiran Dato’ Rosyam Noor yang membuatkan suasana semakin ceria.

Sekalipun dibantu oleh juri penyiasat tetap iaitu Jihan Muse, Mark Adam dan Yusri Abdul Halim, Andi yang berpegang teguh kepada kata hatinya dan menyifatkan sukakan cabaran dilihat banyak menyingk1rkan suara penyanyi sebenar. Reaksi wajah Andi bila ters1lap pilih itu memang sangat melucukan.

Menerusi akaun Instagram TV3 Malaysia, telah dikongsikan sedutan video bagi peserta akhir yang dipilih Andi sebagai penyanyi iaitu Muhammad Nasir. Namun apabila Nasir mula bersuara, kedengaran gam4t dengan gelak tawa lagi-lagi part Andi sampai terduduk mendengar suara sumb4ng peserta itu. Salah pilih lagi Andi !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan persembahan akhir ini. Antara komen-komen netizen :

” Biarpun penyam4r yang Andi dapat.. Tapi orang tak berhenti gelak ketawa.. “

” Seng4l betol lar… Aku mat1-mat1 ingat penyanyi sebenar.. “

” Terciduk lorhhh.. “

” Habis r0sak la lagu andi.. “

” Hadoiii kelakar sungguh la.. “

” Keteg4q sangat.. “

” Dah tergul1ng kat situ Andi.. Lucu la.. “

” Dato Rosyam memang terbaik kali ni.. “

Lucu sungguh penyamar kali ini. Pandai Nasir mainkan karektor sampai Andi terpedaya sampai ke akhir. Terbaik walaupun sumb4ng tapi semua enjoy. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya dan moga success selalu dalam kerjaya. Buat Andi moga seronok dengan cabaran ini. Anda memang kelakar !

Untuk tontonan penuh sila klik di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG TV3 Malaysia, Youtube Channel TV9 Malaysia Official by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..