” Seiras betul muka suami isteri, anak-anak dah besar semua.. ” – Netizen

Wajah Isteri Dan Anak-Anak Jutawan Internet, Irfan Khairi. Wah Sudah Jadi Anak Dar4 Dan Teruna Semuanya. Isteri Irfan, Shazrina Pun Maintain Ayunya, Awet Muda Betul !! 

Siapa tidak kenal dengan pemilik wajah bernama Irfan Khairi. Kebijaksanaannya dan kejayaannya bergelar jutawan pada usia muda membuatkan namanya menjadi sebutan ramai. Hanya bermula dengan sebuah laptop, Irfan berjaya mencipta nama dan empayarnya.

Untuk makluman, Irfan sebelum ini berulang alik dari Kuala Lumpur ke Dubai bagi menguruskan perniagaannya di sana. Sejak PKP tahun lalu, Irfan masih belum berpeluang untuk pulang ke tanahair dan Dubai menjadi rumahnya yang kedua.

Meninjau akaun Instagram Irfan, telah dikongsikan sekeping gambar Irfan bersama isteri dan anak-anaknya. Gambar throwback ini ketika mereka sekeluarga mengerjakan ibadat umrah di tanah suci Mekah sebelum waba4k C0v1d-19 melanda dunia.

Isterinya, Shaz adalah pemilik perniagaan Abaya di Dubai dan seorang yang pem4lu. Jarang Irfan berkongsikan gambar isteri dan anak-anak kerana semuanya m4lu jika wajah mereka dikongsikan kepada umum di media.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sudah besar panjang semua anak-anak Irfan dan Shaz. Nampaknya ketinggian masing-masing sudah melebihi ibu dan ayahnya. Shaz juga tetap nampak manis dan cantik dari dulu lagi. Antara komen-komen peminat :

” Finally, memang tertanya jugak sebelum ni tak ada ke Irfan Khairi nk tunjuk wife dia. Sekali tu diaa, cantik. Humble je walaupun dah jadi orang kaya.. “

” Hai kak Shaz, humble je. Seiras betul muka suami isteri dan macam abang dengan adik. Happy family, alhamdulillah.. “

” Masya Allah dah besar semua Irfan Khairi. Alhamdulillah, sweet couple la. Muka sama, semoga pasangan berkekalan hingga ke Jannah.. “

” Dah besar semua, alhamdulillah. Muka mix Arab semuanya, nampak muda Irfan. Rupanya anak dah besar panjang. Dah macam sibling daddy dan mommy nya.. “

” Dah macam abang dan adik je Irfan Khairi dan anak-anak. Syok arr awet muda, kak Shaz pun manis je mukanya. Muka sama dengan wife.. “

” Alhamdulillah a beautiful family, cinta strawberry dah besar. Lots of love Irfan Khairi. Semoga sentiasa dilindungi Nya.. “

” Jutawan juta juta yang low profile. Wah cinta dah besar, cantiknya. Cantik dan segak belaka. Family bonding, semoga sentiasa dilindungi.. “

” Dah besar dan cantik macam ibu dan ayahnya. Boy yang besar sebiji macam Bro Irfan ya. Shaz pun tak berubah , cantik dan manis sampai sekarang.. “

Seronok bila anak-anak semua sudah besar, apatah lagi ayah dan ibunya nampak muda belia sudah seperti abang kakak bersama adik-adik sahaja. Apa pun, semoga Irfan Khairi sekeluarga sentiasa sihat dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Irfan Khairi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..