” Happynya la budak Isaac ni, cute tengok Isaac ketawa.. ” – Netizen

Video Aiman Hakim Ridza Berborak Dengan Anaknya, Isaac Raees. Amb0i Isaac, Ketawa Dan Ceria Sungguh. Terhibur Sangat Dengar Daddy Cakap Bahasa ‘Thailand’ Tu, Siap Kap Kun Kap Lagi. Part Isaac Sebut ‘Okey’ Tu Cute Betul !! 

Si comel yang bernama Isaac Raees ini semakin mencur1 perhatian ramai semenjak wajahnya ditayangkan kepada umum bulan lalu. Isaac permata sulung pasangan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza ini dilahirkan di Perth pada Januari yang lalu.

Meninjau akaun Instagram Isaac Raees, telah dikongsikan satu video baru yang memaparkan gelagat Isaac ketika bersama daddynya. Aiman yang dilihat berbaring di sebelah Isaac berbual dengan Isaac dengan menggunakan bahasa bunyi ala-ala macam cakap ‘Thailand’.

Hai lah Daddy, hari itu menyanyi lagu kambing bulu-bulu, kali ini bahasa ‘Siam’ pula yang didendangkan untuk si kecil. Isaac yang ketawa sahaja dan terhibur dengan percakapan daddynya itu menampakkan lesung pipitnya yang dalam.

Bukan setakat dialog bahasa ‘Thailand’ yang keluar, sampai lirik lagu Floor 88 berbunyi ‘kap kun kap masuk pintu keluar tingkap’ pun jadi bahan Aiman untuk menghiburkan Isaac. Isaac pun seperti faham sahaja lawak daddynya ini.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aiman dan Isaac ini menghiburkan dan menarik perhatian ramai peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Masuk pintu keluar tingkap haha. Isaac pun buat buat faham jek la haha. So cute la, daddy pun makin lawak sekarang.. “

” Boleh ye bahasa hero Aiman Hakim Ridza camtu haha. Cute tengok Isaac ketawa, macam paham sangat daddy cakap apa ye tu sayang.. “

” Masuk pintu keluar tingkap haha. Happynya la budak Isaac ni, nak pinjam kejap budak kecil ni. Comel sangat sangat la si dimples.. “

” Ger4m sangat tengok Isaac, petah sungguh. Isaac ni murah dengan senyuman, asyik ketawa dan berbunyi je mulut tu.. “

” I like Isaac smile, so cute. Mesti masa mommy pregnant dulu selalu senyum, tu Isaac pun terikut sama sejak dalam perut hehe.. “

” Bahasa Thailand siap haha, Isaac so cute la. Suka sangat dia, faham faham kan jela apa yang daddy cakap hehe. Baby you so cute.. “

” Amb0i ramahnya baby Isaac bersembang dengan daddy dia. Macam sawadikap petai je bunyi tu daddy haha.. So cute la daddy and Isaac.. “

” Daddy cakap Siam, asal dengar bunyi Thai okaylah tu. kapkunkap haha suka Isaac ye. Daddy masuk air, the real Aiman haha.. “

Meriah sungguh bila daddy berbual sakan dengan si dimples ni, Siam pelat pun banta1 sahajalah janji Isaac terhibur. Semoga Aiman sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah dan Isaac membesar dengan sihat dan penuh kasih sayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Isaac Raees

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..