” Wish awal-awal touching, last pesanan penaja tu tak menahan. Haha.. ” – Netizen

Ucapan Khas Fizo Omar Untuk Sahabat Baiknya, Kamal Adli Yang Baru Berkahwin Raih Perhatian Peminat. Amboi Abe Joe, Lain Macam Pesanan Last Tu. Touching Campur Lawak Ni !!

Semalam peminat digemp4rkan dengan pengumuman daripada pasangan Kamal Adli dan Uqasha Senrose tentang status mereka yang sudahpun bergelar suami isteri. Menyimpan berita tersebut lebih sebulan lamanya, pengakuan ini diterima baik oleh semua peminat.

Ramai yang memberikan ucapan tahniah baik peminat mahupun rakan selebriti. Salah seorang daripadanya adalah Fizo Omar. Meninjau akaun Instagram Fizo Omar, telah dikongsikan coretan panjang khas buat pengantin baru ini.

Memuatnaik gambar Kamal dan Uqasha dalam busana tradisional berwarna biru, Fizo mengenang kembali detik awal dia bersama Fizo ketika melangkah ke dunia hiburan menerusi platform Pencarian Hero Remaja.

Suka duk4 dilalui bersama, dari tiada wang kini kedua-duanya ada nama tersendiri dalam dunia hiburan tanah air. Fizo turut berseloroh mengus1k Kamal tentang peranga1 Uqasha yang manja seperti kucing Parsi.

Jom baca perkongsian di bawah :

Luahan dan pesanan yang buat peminat terhibur membacanya daripada Fizo. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Wishes abe joe ni, awal-awal touching. ngelast tu aduilah hahaha.. selamat jadi sek kito kamal adli.. jaga qasha molek deh.. “

” Pesanan dia haha, nice words bro Fizo. Aidil dan kasih Maisara masing masing dah kahwin hehe. Apa pun, selamat pengantin baru Kamal.. “

” Pesanan terakhir tu paling win abe Joe.. ambo minat Kamal Adli sebagaimna ambo minat demo abe Joe.. sama-sama hensem dan sama-sama ada wife canteq. Tapi sed1h gak dgr kisah mula-mula nak bertapak dulu kn.. itulah sahabat sejati.. “

” Pesanan penaja tu tak menahan haha. Caption tu sounds like a big brother. Sama sama pandai jaga diri k. it’s going to be tough looking after someone else’s daughter, tau.. “

” Haha caption Fizo win betul. Cantik pesanan abe Joe yang last tu. jaga kucing parsi tu molek-molek aaah. memang nampak manja.. “

” Terbaik pesanan penaja abe joe, haha tido sofa tu kuat aku gelak. Selamat pengantin baru smga jodoh kalian berdua brpanjangan berkekalan n bhgia till Jannah. Aamiin.. “

” Man to man talk gitu la, pesanan last tu yang lawak dan sangat berkesan. Betul tu kena pegang erat-erat.. “

Sus4h senang bersama, itulah makna sahabat sejati dan perumpamaan tersebut kena amat dengan Fizo dan Kamal. Semoga pesanan daripada sahabat sejati ini akan sentiasa diingati oleh Kamal dan perkahwinan bersama Uqasha aman damai selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..