Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia ngap dulu, dia lupa dah ada suami. Lawak la Uqasha.. “

Video Gelagat Spontan Kamal Adli Bersama Uqasha Senrose Ketika Majlis Makan Beradab Buat Peminat Terhibur. Ad0i Kamal, Nasib Baik Tak Melatah Uqasha Tu. Sampai Lupa Suami Kat Sebelah Yer, Haha !!

Sehingga hari ini, masih belum reda lagi kisah majlis pernikahan aktor dan aktres ‘ Setelah Terlafaznya Akad’ , Kamal Adli dan Uqasha Senrose. Setelah pended4han mereka, satu demi satu video dan gambar dikongsikan baik oleh pengantin sendiri mahupun tetamu yang hadir pada majlis tersebut.

Dek kerana majlis itu majlis tertutup, semua bijak menyimpan rahsia sehingga diberi ‘green light’ oleh Kamal dan Uqasha. Meninjau akaun Instagram Inaijari, telah dimuat naik satu video yang memaparkan gelagat Kamal dan Uqasha ketika berada di meja makan.

Seperti pengantin lain, makan beradab antara perkara wajib yang ada ketika majlis berlangsung. Kelihatan Kamal memerhatikan Uqasha yang mengambil makanan daripada pinggan, disangkakan bakal disuap ke mulutnya, namun lain pula yang jadi.

Spontan Kamal menjer1t menyebut ‘ Eh makan sendiri ‘ dan reaksi Uqasha terkej0t nampak begitu comel. Ters1pu-s1pu si isteri apabila diusik oleh sang suami. Kamal memang tak sah kalau tidak mengus1k Uqasha, ada sahaja jenakanya.

Jom tonton video di bawah :

https://www.instagram.com/p/CXNmvUZlhSn/

Sudah terbiasa makan sendiri-sendiri sampai terlupa cik abang di sebelah menanti untuk disuap. Gelagat Kamal dan Uqasha, dua-dua mrmbuatkan peminat terhibur. Antara komen-komen :

” Haha comel Uqasha, sorang kuat menyakat. Sorang lagi pulak lemah lembut je. Suka betul tengok peranga1 2 orang ni.. “

” Salute dekat semua team n tetamu simpan rahsia. Sbb ada je yg nak share pic2 bagi hint semua. Tapi majlis KU mmg rahsia sungguh.. “

” Hahaha kamal ada je nak ngusik sha, sama cantik sama kelakar. comel betul, tak kering gusi isteri dbuat nyer bila dpt suami kaki nyakat.. “

” Haduhhh beng4ng betul tu haha. Husband tu tengah ready nak minta suap tu haha. Kelakar la pasangan kesayanganku ini.. “

” Lawak laaa uqasha ni tau haha. lupa pulakk ade en suami yer , Qasha. comei je qasha m4lu m4lu haha kamal kuat menyakat.. “

” Habislah usha dapat laki kuat menyakat haha. Dia ngappp dulu, dia lupa dah ade suami haha, lawak la.. “

” Ni kelakar.. kamal adli tunggu jer makanan masuk mulut.. last-last makan sendiri rupanya haha. qasha qasha, padan sangatlah dengan kamal si tukang sakat tu.. “

Riuh dengan hilai ketawa yang berada berhampiran mempelai ini melihat usik mengusik mereka. Muka m4lu pun tetap nampak lawa Uqasha. Semoga Kamal dan Uqasha dirahmati Allah selalu dan berbahagia sehingga ke anak cucu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari, IG Qasha.kamal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT