” Wah berseri-seri, tahniah Sari.. ” – Netizen

Scha Alyahya Kongsi Gambarnya Bersama Sari Yanti Di Instagram. Namun Penampilan Terkini Sari Yanti Cur1 Tumpuan Ramai. Wahh, Kalau Benar Tahniah Lah !!

Sedia umum tahu bahawa isteri kepada pelakon dan pengacara terkenal, Awal Ashaari iaitu Scha Alyahya kini sedang sar4t hamil anak kedua mereka dan dijangka bakal bersalin pada bulan ini. Terdahulu, Awal mengumumkan berita gembira tersebut pada hari kelahirannya pada bulan Ogos lalu.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Scha, dia telah berkongsi satu gambar bersama pelakon Sari Yanti yang juga isteri kepada pelawak terkenal iaitu Jep Sepahtu. Perkongsian gambar tersebut telah menjadi perhatian ramai apabila melihat penampilan terkini Sari Yanti. Ramai yang mengucapkan tahniah kerana melihat per0t Sari Yanti seperti sedang hamil.

Sekadar info, Sari dan Jep telah dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Dariya Inara, 3 tahun dan Muhammad Khidir yang dilahirkan tahun lalu. Selain itu, Sari juga turut mempunyai dua orang lagi anak lelaki hasil perkahwinannya terdahulu.

Tidak ketinggalan, Sari juga berkongsi gambar dia bersama Scha. Menurut Sari pada postingnnya, dia tidak menyangka terseremp4k dengan Scha dan turut memberikan kata semangat buat Scha semoga urusan Scha untuk bersalin kali ini akan dipermudahkan.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

View this post on Instagram

A post shared by Scha Alyahya™ (@schaalyahya)

Sariyanti turut berkongsi gambarnya bersama Scha Di Instagramnya

Meninjau di ruangan komen, ramai yang bertanyakan adakah benar kini Sari sedang berbadan dua kerana melihat penampilannya terkini dan ada yang terus mengucapkan tahniah. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Ya Allah, Sari mengand0ng lagi ke, tahniah tau. Dua-dua nampak berseri dan cantik, semoga segala urusan kalian dipermudahkan.. “

” Wah berseri-seri, tahniah Sari, tak sangka murah betul rezeki Sari. Take care yer dua mak buy0ng ni, cantik sgt.. “

” Woww Sari mengand0ng lagi, ni mesti pen4ngan PKP, hehe. Tahniah yer sis, dalam diam-diam tu, khidir dah nak jadi abang.. “

” Syukur Allah kirimkn amanahnya buat kalian berdua.. Semoga Allah swt sentiasa permudahkn urusan kalian berdua di dunia n akhir4t.. “

” Semoga selamat bersalin dgn mudah sha memang cantikk. Sari mengand0ng juga ke, kalau betul, tahniah yer Sari.. “

” Dua-dua cantik tau, berseri-seri. Tengok gambar Scha macam tak sar4t lagi pun, hehe maintain cun betul.. “

” Sari dengan Scha ni memang cantik semula jadi, tak bersolek pun manis. Moga segala urusan Scha bersalin akan dipermudahkan.. “

Walaupun dah beran4k empat, Sari memang masih maintain cantik. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak juga mengharapkan semoga segala urusan Scha untuk melahirkan anak keduanya  ini akan dipermudahkan dan selamat semuanya.


Silakan SHARE..

Sumber : IG Scha Alyahya, Sari Yanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..