” Cantiknya Rizqaa, dah pandai duduk. Muka action pulak.. ” – Netizen

Isteri Rizman Nordin, Nurida Suraya Kongsi Gambar Terbaru Anaknya, Rizqaa Rizman Yang Kini Berusia 5 Bulan Dan Sudah Pandai Duduk. Alahai Rizqaa, Ser1usnya Muka Tu. Nasib Baik Comel !!

Rizqaa Rizman, anak perempuan kepada pereka fesyen terkenal dan pemilik jenama Rizman Ruzaini iaitu Rizman Nordin dan pasangannya Nurida Suraya sentiasa mera1h perhatian warganet setiap kali gambar atau videonya dimuatnaik di laman Instagram. Rizqaa kini memasuki usia 5 bulan.

Meninjau ke laman Instagram milik Rizqaa, Nurida ada berkongsi sekeping gambar Rizqaa yang sedang duduk di atas playmat. Yang menariknya, Rizqaa duduk sendiri tanpa bantuan dan dengan apa-apa sokongan seperti bantal. Wajah Rizqaa kelihatan sangat ser1us apabila gambarnya diambil.

Rizqaa yang mengenakan baju putih pink beserta dgn reben kepala berwarna pink dan stokin pink kelihatan sangat comel sekali. Rambutnya yang ikal mayang, matanya yang bulat serta badannya yang temb4m membuat ramai rasa ger4m apabila memandangnya. Ramai mengatakan wajah Rizqaa persis seperti anak patung.

Menerusi kapsyen tulisan Nurida, Nurida mengatakan bahawa Rizqaa sudah memasuki usia 5 bulan dan Nurida sempat berselor0h mengatakan anaknya kena ser1us untuk belajar. Perkongsian tersebut meraih pelbagai reaksi daripada peminat Rizqaa. Rata-rata terhibur dengan kapsyen tersebut.

Ikuti perkongsian di bawah :

Rata-rata peminat Rizqaa memuji kecomelan wajahnya, selain itu berasa kagum melihat Rizqaa boleh duduk dengan baik pada usianya 5 bulan. Ada juga mengatakan bahawa Wajah Rizqaa semakin lama semakin menyerupai daddynya iaitu Rizman. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Cutenya awak.. Ger4m betul ngn rambut tu.. ni rizqa ke patung bear.. eeeeyy muka ser1us pun comel… Alolo comel nya.. “

” Happy 5 months old rizqaa.. MasyaAllah cepat nye,so cute la.. ┬áKamu kenapa rizqa ?.. ┬ákamu kenapa cantik sangat.. Ser1ous nya bamb4m.. “

” Sejibik muka daddy nya..mata mcm mummy… soo cute… ger4m.. Cepatnya dah pandai duduk.. cantiknya ciptaan Allah ni.. tak puas mata memandang.. “

” Comel sangat la Rizqaa ni.. Ger4m.. Alaaaa pretty nya this baby doll.. Tomel sgt mcm doll.. Makin hari muka makin macam daddy. Sorry mummy… “

” Masya Allah cute nya baby ni.. Dah boleh duduk.. Comel dan cantiknya Rizqaa mcm anak patung.. Rambut Rizqa paling win tau.. “

” Lah dh boleh duduk dh ank acik dh 6bln tk boleh ddk lgi ceptnya rizqa.. Eeeee ger4m.. Rizqaa peha mane peha.. Ala shayang.. Cantiknye awk.. happy 5 months.. “

” Cantiknya Mata dya Tu.. nk pinjam boleh.. Alolololo cantiknya rizqaa.. Comel even muka ser1us.. dah pndai duduk muka action plak.. ser1ous betul.. selalu senyum.. “

Cepatnya Rizqaa membesar. Sekejap sahaja sudah memasuki usia 5 bulan. Semakin lama semakin comel wajah Rizqaa. Semoga Rizqaa membesar menjadi anak yang solehah, yang baik dan pintar serta mentaati kedua ibu bapanya. Tidak sabar melihat Rizqaa besar, pastinya secantik mummy Rizqaa, Nurida.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizqaa Rizman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..