” Cantiknya mata baby Ara, mata cantik macam daddy dia.. ” – Netizen

Bella Astillah Kongsi Gambar Terbaru Anaknya, Ara Adreanna. Comelnya Ara, Matanya Cantik Betul. Melent1k Bulu Mata !!

Ara Adreanna anak kedua pasangan penyanyi dan pelakon Bella Astillah dan penyanyi Alif Satar yang dilahirkan pada tahun lepas sentiasa mencur1 tumpuan warganet setiap kali gambar atau videonya dimuat naik di laman Instagram. Selain Ara, Bella mempunyai seorang anak lelaki bernama Ayden Adrean.

Meninjau ke laman Instagram milik Ara, Bella ada berkongsi sekeping gambar Ara yang sedang makan biskut di atas baby walker sambil matanya menatap pada sesuatu. Ara yang mengenakan turban baby berwarna biru serta baju berwarna putih biru kelihatan sangat comel sekali.

Pandangan mata Ara sangat memukau. Ara yang bermata bulat, mempunyai alis yang cantik serta berbulu mata lent1k membuat ramai merasa ger4m apabila memandang wajahnya. Ditambah kulitnya yang mulus dan putih serta bibirnya yang merah membuatkan ramai yang t1dak puas memandang wajahnya.

Menerusi kapsyen tulisan Bella, Bella ada bertanya kepada pengikut anaknya itu samada mereka sudah makan atau belum. Selain mengatakan Ara juga ingin menonton channel televisyen lain selain daripada Netfl1x. Kecomelan Ara itu mendapat pujian dan perhatian peminatnya. Pelbagai reaksi positif diberikan peminatnya.

Ikuti perkongsian di bawah :

Rata-rata peminat Ara memuji kecantikan wajah Ara terutama mata Ara yang bulat serta bulu matanya yang lent1k. Ada yang menyamakan wajah Ara persis seperti anak pat0ng. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Cantiknya mata baby Ara.. lolololo.. CintaHatiUmiWanDanTokAyah ni.. Mummy and daddy pls pel0k c1um Ara for us ya.. “

” Ala comey nya dia.. Ya Allah.. cantik nye ciptaan Tuhan.. Paling cantik la ni bby girl.. Knpa comel sngt eh eiii geram tau.. “

” Andu.. cantik betul bah mata ara.. Cute nya baby mu bella.. alahai comelnya.. Mata cantik macam daddy dia.. comey lah ara ni.. “

” Matanya cantik sgt.. so cute.. Mix arabic eaaa.. Comelnya.. suka tgk mata dia.. Ish macam anak pat0ng.. “

” Suka tgk mata dia.. guna eyebrows ka baby?.. cute betul mata si ara ni melent1k bulu mata.. Comelnya.. Cantiknye awk syg.. “

” MasyaAllah.. Comelnya.. Cantiknya bby Ara.. santiknya sumandak kecil ini.. mata cantik.. Bolat matanya.. Comelnya.. “

” Dah sayang.. Love you ara.. Cute matanya.. cantiknyaa ara.. Alolo… comelnya Ara sayang.. So cute.. “

Kecil-kecil lagi Ara dh nampak cantik dan menarik terutama matanya yang memukau itu. Ternyata Ara mewarisi kecantikan dan ketampanan ibu bapanya. Tak sabar ingin melihat Ara besar. Semoga membesar menjadi anak yang solehah, yang baik dan pintar serta mentaati kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ara Adreanna, IG Bella Astillah 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..