” Terlebih jari pulak Anas keluarkan. 3 eh 4, hahaha.. ” – Netizen

Video Fattah Anas ‘Sekolah’kan Papadaoz Mengenai Warna Lampu Isyarat Jalan. Alahai Pandai Sangat Anas Ni Siap Dengan Jari-Jari Lagi Tunjuk. Bijak !!Β 

Nama Fattah Anas antara nama kanak-kanak popular di Malaysia. Walaupun bukan anak selebriti mahupun artis terkenal, Anas ada keunikan dan tarikannya yang tersendiri. Mula dikenali dengan video terkur0ng dalam sangkar kucing, Anas semakin mendapat tempat di hati peminat.

Anas yang petah bercakap ini banyak mendapat tawaran sebagai duta pr0duk. Anak yang ceria dan sentiasa gembira. Ada-ada sahaja gelagat Anas yang mencuit hati. Suka mengaj0k gaya percakapan papanya, Anas memiliki ramai peminat.

Sehingga kini, akaun Instagram Anas sudah diikuti seramai 1.1 juta orang pengikut. Wah dah setaraf dengan anak-anak artis popular ni. Setiap perkongsian video Anas sering mendapat tanda like yang banyak kerana gaya spontannya itu.

Menerusi akaun Instagram Fattahanas_boyyeah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perbualan antara Anas dan papadaoz. Papa Anas cuba menguji kefahaman Anas mengenai isyarat lampu jalan dengan memberi makna yang sal4h bagi setiap warna. Anas memberikan jawapan yang betul di sebalik warna merah, kuning dan hijau.

Jom tonton video di bawah :

Talatah Anas membetulkan ayat papanya ini menarik perhatian peminatnya. Gaya cakap tu dah macam orang besar. Antara komen-komen mereka :

” Dengan confident level yang tinggi, dia angkat 4 jari. Clever boy.. “

” Pahang nye l0ghat diaaaa. Rindu org pahang. L0ghat Pahang.. “

” Huntongnya papa ngn mummy dapat anok bijok mcm ANAIH ni… Semoga Anaz mjadi anak yg mbanggakan keluarga.. “

” Baru ku tahu di Malaysia ada lampu isyarat .. ehh tiber.. “

” Haha pandai la anas. dia punya eh tu kiuttt.. “

” Comelnyaa ye anass. pandai pulak tu.. “

” Terlebih jari pulak Anas keluarkan. 3 eh 4, hahaha.. “

” Bagus papa. Ajar anas guna reverse psych0logy.. “

Alahai pandai dah ajar papa makna warna traffic light. Mulut cakap 3 tapi jari tunjuk 4 tu comel je gayanya. Apa pun, bagus untuk anak seusia Anas pengetahuan sebegini. Semoga Anas membesar menjadi anak yang soleh, dilindungi Allah selalu dan dikurniakan kebijaksanaan. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattahanas_boyyeah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..