Connect with us
Abaya Lace

Artis / Selebriti

” Terbaik Abby, tiada sekelumit dend4m di hati.. ” – Netizen

Video Serta Ucapan Abby Abadi Buat Memey Suhaiza Sempena Hari Lahir Memey Yang Ke 35 Tahun Buat Ramai Tersentuh Hati. Terbaik Lah Abby, Part Video Tu Sweet Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Abby Abadi, perkongsian sebuah video beserta ucapan hari lahir buat Memey Suhaiza telah dimuatnaik. Tahun ini genap usia Memey 35 tahun dan hubungan baik antara Abby dan Memey masih kekal sehingga kini.

Abby telah memaparkan beberapa memori mereka bersama ketika bekerja, berphotosh00t dan juga bercuti. Abby telah berterima kasih kepada Memey untuk segalanya termasuk rezeki mereka bekerja bersama-sama.

Shawl Airis

Abby juga menyatakan yang mereka akan berbuka puasa bersama-sama selama seminggu dan mendoakan semoga Memey sentiasa bahagia bersama suami tersayang. Alahai, sweet sangat ucapan Abby buat Memey.

Ramai yang memuji sikap Abby dan Memey ini yang kini boleh menjadi satu keluarga besar serta bahagia. Perkongsian video ini telah menerima lebih 2 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini.

Baju Barbie

Jom tonton video di bawah :

Pelbagai reaksi yang diberikan oleh netizen di ruangan komen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Terbaik abby tiada sekelumit dend4m dihati u moga Allah perluaskan lagi rezeki abby dan family memang hati mu mulia… Tabarakallah.. “

” Mulianya hati both of you.. Baik nya kak abby allahu.. Alhamdulillah dh jadi satu keluarga.. Moga hubungan baik kalian berkekalan smpi selamanya.. “

” Takdir terindah¬†apapun,, mcmana bole kak abby kuyusssss.. Cantik lah kamu berdua ni… selamat hari lahir memey.. “

Arab Shawl

” Ya Allah tak th nak ckp apa cm blh ckp hatimu sgt baik kak abby.. love kakak dan adik ni.. terbaik abby abadi.. “

” Dua insan hebat.. Harini hari jadi saya sama dgn kak memey, semalam bufday suami saya, sama dgn danish.. “

” Selamat Hari Lahir Kak Memey. Semoga sentiasa dalam rahmatNya.. kita geng mac jugak.. sweet sangat video ni.. “

” Selamat ulangtahun memey.. semoga dikurniakan kesihatan yang, dimewahkan rezeki dan gembira selalu disamping keluarga tercinta.. aamiin3x.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 35 tahun buat Memey Suhaiza. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Makeup Toys

Tudung Hayda 2

Kaftan

Trending

Jallen Gabor Robot Vacuum

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT