Connect with us

Artis / Selebriti

” Ayok MIL dah jenguk. Taj4m mata boleh nampak walaupun dalam mangkuk, haha.. ” – Netizen

Video Elisya Sandha Membuat Tutorial Memasak Soto Lamongan Untuk Berbuka. Wah Dah Makin Pro Lah, Dah Boleh Buat Ket0k-Ket0k Ramadhan Dengan Mak Mertua Ni. Komen Sheila Rusly Raih Perhatian Peminat. Fuhhh Taj4m Betul Mata Sheila, Hehe !!

Elisya Sandha adalah menantu kesayangan Sheila Rusly dan Jinggo Tok Sidang. Sheila juga banyak menurunkan ilmu memasaknya kepada Elisya dan ianya dapat dilihat dari video masakan Elisya yang saling tak tump4h seperti cara Sheila memasak.

Meninjau entry terbaru Elisya di akaun Instagramnya, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan Elisya memasak soto lamongan untuk hidangan berbuka. Satu persatu step memasak ditunjukkan oleh Elisya sehinggalah juadah ini terhidang di atas meja.

Melihat cara Elisya memasak menyeronokkan peminat. Siap ada yang request untuk Ketuk Ketuk Ramadhan bersama Sheila Rusly lagi. Tengok hasil air tangan Elisya ini memang kelihatan sedap dan lazat. Untunglah Haq ada isteri yang rajin memasak seperti Elisya ini.

Elisya turut memberitahu di ruangan kapsyennya yang Haq gemar berbuka di rumah dan makan makanan yang dimasak di rumah. Air tangan isteri dan bonda tersayang tentulah yang paling menyelerakan betul tak.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telahpun meraih lebih 20 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Sifu dah tegur haha, yela limau sal4h pot0ng patut melintang tu hehe. Tapi Elisya ni rajin walaupun baru belajar, tu yang salute dengan dia.. “

” Hahaha aku syak menantu sis Sheila Rusly ni memang suka pot0ng limau mcm tu. tak pe je asalkn boleh perah.. “

” Ayok MIL dah jenguk hehe. Sama-sama pandai memasak macam MIL. Tahniah Elisya, nampak sedap menu Elisya masak ni.. “

” Plating sebijik mama dia eh. Masak pun tertib macam sis Sheila juga. Dua-dua hebat memasak.. “

” Taj4m mata mak mertua ni hehe. hihihi comel menantu vs mentua ni…. Tu la video aritu pun org tego elisya salah pot0ng lime tu hihihi… apapun ok je… nanti rajinn.. “

” Taj4m mata sis… boleh nampak walaupun dah masuk dalam mangkok hehe. Tengok video just nak cari lime sebab nak tahu jugak macamana rupa pot0ng salah tu haha.. “

” Sis Sheila macam mak sy la.. sal4h pot0ng dia xbleh.. lagi kaw² dia sy bg hahaha.. sayur kalau bkn spec dia kena bebel hehe.. “

Kali ini mak mertua sendiri yang menegur apabila Elisya ters1lap potong limau. Alahai dalam pujian sempat menyakat Sheila ni haha.

Elisya memang rajin memasak dan menjaga perut encik suaminya. Tidak mengapa Elisya, lama kelamaan pasti akan semakin bagus dan diperbetulkan apa yang sal4h okey. Next time jangan lupa kongsikan lagi video masak-masak seperti ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elisya Sandha, IG Sheila Rusly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT