” Tak kuatnya, tumpah air mata tengok video ni.. ” – Netizen

Video Reaksi Wajah Shuib Sepahtu Ketika Anak Sulungnya, Uwais Al Qarni Membutangkan Bajunya Buat Peminat Tersentuh Hati. Seb4knya Tengok Pandangan Mata Shuib Yang Sar4t Dengan Rasa Rindu. Part Uwais Senyum Sebijik Macam Arw4h Sarah !!

Sudah hampir 7 bulan pemerg1an Siti Sarah Raissuddin kepada PenciptaNya. Meneruskan kehidupan tanpa isteri tercinta di sisi, Shuib terus tabah membesarkan 4 orang anak-anaknya dan berbekalkan kenangan yang ada, ia menjadi sumber kekuatan buat Shuib.

Tidak seperti sebelum ini, segalanya perlu dilakukan sendiri oleh Shuib. Tiada lagi si isteri yang membantu menyiapkan makan dan pakainya. Meninjau akaun Instagram Siti Sarah Raissuddin, telah dikongsikan satu video ketika Shuib dan Uwais sedang menjalani satu sesi photosho0t.

Dalam video ini, kelihatan Uwais membantu Shuib memakai butang baju. Melihat akan senyuman dan raut wajah Uwais yang seiras dengan arw4h Sarah ini membuatkan ramai peminat yang merasa sayu dan sed1h.

Apatah lagi melihat pandangan mata Shuib yang nampak kesed1han yang terpendam. Walaupun di bibirnya mengukir senyuman, namun peminat semua tahu betapa rindunya Shuib pada bidadarinya yang telah perg1 itu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah pun mendapat tumpuan daripada peminat dan rata-ratanya sayu melihat gelagat anak dan ayah ini. Antara komen-komen peminat :

” Rindunya pada Sarah bila tengok muka Uwais. Tengok Uwais macam nampak arw4h ibu dia. Semoga arw4h Siti sentiasa dalam rahmat Allah.. “

” Sebijik arw4h Siti Sarah bila dia senyum. Nampak muka Shuib menahan seb4k dan tahan air mata. Ya Allah kes1an, kita pun ikut seb4k tengok.. “

” Ala kenapa rasa sed1h tengok video ni. Dulu Sarah yang siapkan Shuib tapi sekarang keadaannya sudah berbeza. Mata ibu dan senyum ibu sangat Uwais ni.. “

” Shuib cuit hidung uwais.. seperti mana dia slalu suka cuit hidung arw4h.. Allahu Akbar, ada kesed1han di situ. Mata yang tak akan mampu men1pu.. “

” Nampak muka Shuib menahan air mata, tersentuhnya hati terus terbayang kenangan lama Sarah dengan Shuib. Pandangan tu betul-betul macam pandang arw4h.. “

” Muka ibu sangat Uwais ni lagi-lagi time pandang dan senyum pada daddynya tu. Nampak lain mata Shuib, rindu yang teramat sangat. Menang1s tengok dua beran4k ni.. “

” Kesed1han terlihat di wajah Shuib, nampak jelas. Tak kuatnya tump4h airmata tengok video ni. Alfatihah buat arw4h Siti Sarah.. “

” Cara Shuib memandang pun kita dapat bayangkan yg Shuib terkenangkan arw4h Siti Sarah yg seolah-olah sedang membutangkn bajunya seperti kebiasaannya.. “

Ber4t mata memandang, ber4t lagi bahu yang memikul. Rasa rindu pada yang telah tiada yang hanya Shuib sahaja merasai beratnya rasa itu. Semoga Shuib dan anak-anak terus diberikan kekuatan untuk mengharungi hari mendatang dan berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : Shuib Sepahtu, IG Siti Sarah Raissuddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..