” Sorry Kamal, kau dah ada pencab4r.. ” – Fizo Omar

Fizo Omar Kongsi Gambar Dirinya ‘ Melamar’ Uqasha Senrose, Namun Respon Kamal Adli Raih Perhatian Ramai. Amboi Berani Yer Fizo, Tapi Tempat Melamar Tu Memang Win Betul !!

Cerita pelakon Kamal Adli telah melamar kekasih hatinya, Uqasha Sensore secara langsung di Anugerah MeleTop Era 2020 buat ramai yang tidak menyangka dan terkej0t. Manakan tidak, kejadian tersebut berlaku dengan spontan tanpa pengetahuan Uqasha sendiri.

Ketika menyampaikan anugerah, Kamal tiba-tiba melutut dan melafazkan lamarannya sehingga membuatkan Uqasha terkedu. Terkej0t dengan lamaran tersebut, Uqasha pada mulanya menganggap itu adalah promosi untuk drama baharu mereka.

Terdahulu, pasangan pelakon yang hangat dig0sipkan bercinta itu dikatakan sudah menghadiri kursus perkahwinan pada sekitar Oktober lalu. Kamal dan Uqasha dikatakan mula akrab sejak membintangi drama Setelah Terlafaznya Akad arahan Michael Ang, tahun lalu.

Menerusi perkongsian terbaru oleh Fizo telah berkongsi gambar yang memaparkan dirinya sedang ‘ melamar’ Uqasha. Tulis Fizo pada kapsyennya, bahawa Kamal kini telah mempunyai pencab4r untuk menambat hati kekasih hatinya itu. Malah kaspeyn Fizo itu turut mendapat respon daripada Kamal sendiri.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai warga netizen turut terhibur akan usikan Fizo kepada teman rapatnya itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Berani erk sail4ng marka kawan baik, hehehe, kelakar betul abg Jo ni, mu bila lagi cepat-cepat lah cari teman baru dah nak masuk tahun baru dah ni.. “

” Bak4r line nampak Fizo, memang suka menyak4t betul dengan Kamal dan Uqasha, apa-apa pun semoga segala urusan Kamal dan Uqasha dipermudahkan.. “

” Btul lah tu bro, apa barang melamar kat stesen bas, lagi gemp4k Kamal buat lah, hahaha kapsyen memang tak boleh blah, kelakar.. “

” Disitu nampak Abang Jo perlukan teman, cepat-cepat bertemu jodoh abang Jo, jangan tunggu lama-lama, nanti kesepian, hahahahaa.. “

 ” Ni memang potong tang corner terus ni abg Jo, buat pasal betul, hahahaha tapi Uqasha setia pada yang satu tu, tak caya tanya dia, hahaha.. “

” Alah baru perasan, minah belakang Fizo tu kecew4 terus pas tengok Fizo melamar Uqasha, hahahaha, kesi4n betul.. “

” Kamu pilih bujang atau duda, duda berpengalaman, bujang masih gantang, hahhaa, pen1ng Uqasha nak pilih yang mana satu.. “

Ini pula respon Kamal Adli di ruangan komen posting yang dikongsikan oleh Fizo. Alahai sporting betul Kamal melayan gurauan sahabatnya itu.

Perkongsian oleh Fizo itu sekadar hiburan dan ingin menyak4t rakan baiknya, Kamal. Memang ramai yang terhibur rupanya ya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga urusan Kamal dan Uqasha untuk mendirikan rumah tangga akan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar, Uqasha Senrose, Kamal Adli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..