” Tak nampak macam pregnant pun, ingat dah bersalin.. ” – Netizen

Kandungan Semakin Sar4t, Penampilan Zahirah Macwilson Yang Tetap Langsing Raih Tumpuan Ramai. Wah, Mengandung Pun Cantik, Comelnya Baby Bump !!

Umum mengetahui pasangan selebriti Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson kini menanti saat untuk bergelar ibu dan bapa. Kandungan Zahirah kini sudah mencecah 37 minggu 4 hari pastinya deb4ran semakin terasa untuk melahirkan cahaya mata sulung.

Meninjau ke akaun Instagram, Zahirah ada memuatnaik gambar terbarunya yang sedang sar4t mengandung. Penampilan Zahirah ini telah meraih perhatian ramai peminat kerana dia tetap tampil langsing walaupun kandungannya kian membesar.

Gambar yang dikongsikan oleh Zahirah seolah-olah seperti tidak mengandung kerana perutnya tidak nampak dari pandangan hadapan. Namun melalui video yang dikongsikan barulah kelihatan jelas ‘baby bump‘ Zahirah. Alahai, comel jer tengok.

Pasangan ini kini berada di Perth, Australia. Mereka memilih untuk melahirkan cahaya mata sulung di sana kerana Zahirah mahu berada bersama ibunya yang menetap di sana. Pastinya ibu Zahirah juga tidak sabar menanti cucu sulungnya lahir.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk menonton video seterusnya.. )

Perkongsian ini membuatkan ramai peminat memuji penampilan Zahirah yang tetap nampak ramping walaupun berbadan dua. Antara komen-komen mereka :

” Walaoh so pwetty, aku 37weeks dah mcm penguin bejalan . Untung… Tak nampak sgt mcm pregnant.  Elok jer lengan dgn peha tu kecik.. “

” Alahai zahirah. Tak lama dah tu. Kekal cantik walaupun sudah sarat. Semoga dpermudahkan semuanya. Mummy to be Semoga dipermudahkan urusan2. All the best, Think.. it’s a Aiman Junior.. “

” Apart from having good genes, I hope you can share your daily routine how you maintain this goddess figure . Beautiful mommy. stay safe.. “

” Tak sabar nak tgk baby, please ckp dgn baby suruh keluar this year bole tak . tak lama dh.. smga slmt semuanya. Awww  same lah 37w4d jgk.. “

” Comelll sgtt… Cantik jee kak zahiraa. tak lama dah tu. the most enjoyable moment become a mom when you carry a baby in your womb.. “

” Baby boy kot. semoga dipermudahkan Allah segala urusan kelahiran zahirah kelak. aamiin. cntiknye.. preggy mom yg slim.. “

” Mcam baby boy je bkal lahir nnti kak. Maintain je ira.. tak nampak mcm pregnant pun. Ingat dh bersalin dah slide video sebelah bru nampak baby bump. So cute.. “

” Anytime ni. Cantiknya mama ni. Aku 10 anak pun tak kesah la klu mcm ni punya mentain g0jes. Be careful yunk.. Anytime bole bersalin.. Mcm sy 37w5d.. “

Nampaknya tidak sampai sebulan lagi pasangan ini akan menimang cahaya mata. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga dipermudahkan segala urusan Zahirah dalam melahirkan cahaya matanya. Pastinya comel seperti ibu dan bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..