” Sed1h lah tengok Shuib, nampak macam tengah cari kekuatan.. ” – Netizen

Shuib Sepahtu Kongsi Video Bakal Membuat Persembahan Nyanyian. Kata-katanya Di Posting Instagram Buat Ramai Yang Tersentuh Hati. Part Shuib Tenung Mikrofon Ada Nama ‘Sarah’ Tu Memang Seb4k !!

Perginya isteri tersayang secara mengej0tkan membuatkan pelawak Shuib Sepahtu masih mengambil masa untuk menyesuaikan diri dengan kehidupan barunya. Malah sebelum ini, Shuib telah membuat kenyataan untuk tidak berada di pentas lawak dan mahu menumpukan perhatian terhadap anak-anaknya.

Ada sahaja perkongsian terbaru mengenai Shuib mahupun anak-anaknya pasti mendapat perhatian umum. Lebih-lebih lagi anak kecil Shuib iaitu Ayash Affan membuatkan yang memandang wajahnya pasti merunt0n jiwa.

Terbaru, Shuib telah memuatnaik sebuah video. Tulis Shuib, malam ini dia bakal membuat persembahan nyanyian. Namun kapsyen Shuib yang menyatakan dia akan menggunakan mikrofon arw4h Sarah membuatkan ramai yang tersent0h membacanya.

Menerusi video yang dimuatnaik oleh Shuib itu, jelas kelihatan Shuib terlalu merindui arw4h Siti Sarah. Baru dimuatnaik beberapa jam yang lalu, sehingga kini posting Shuib tersebut telah mendapat lebih 23 ribu tanda suka dan ratusan komen.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya meluahkan rasa s4yu mereka setelah menonton video Shuib itu. Antara komen-komen warganet adalah :

” Semoga terus kuat abg demi anak-anak dan dipermudahkan segala nye. Insyallah abg emang seorang yang tabah.. “

” Sed1h tengok video ni, tba2 teringat arw4h. Shuib pun nampk kurus. Jaga kesihatan jaga diri, semoga sentiasa dilindungi dari segala penyak1t dan dimurahkan rezekinya amin.. “

” Amin, amin yarobbal alamin. InshaAllah MLM ni u can do it. Mic arw4h bersama u, ibarat dia teman u di atas stage.. “

” Seb4k baca kapsyen Shuib, mesti dia rindu sangat dengan Sarah kan, dah nak raya ni. Semoga Shuib tab4h.. “

” Sed1h lah, lagu ni pun buat lagi seb4k. Shuib ko mesti kena kuat tau, insyaAllah nanti dapat jumpa balik bidadari ko di syurga.. “

” Kita tak tahu ape yang Shuib tengah rasa sekarang, mungkin betapa struggle dia nak kuatkan balik semangat lps arw4h takde.. ”

” Sed1hhhh lah tengok Shuib, macam tengah cari kekuatan. Moga arw4h Sarah tenang di sana dan keluarganya juga kuat untuk mengharungi kehidupan tanpanya.

Rindu yang sangat menyak1tkan adalah merindui orang yang sudah tiada, bagitu lah yang dapat digambarkan pada wajah Shuib dalam video tersebut. Apa-apa pun, semoga Shuib terus tabah dan kuat untuk menjalani kehidupan bersama anak-anak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..