” Saya tak mar4h dah kat Oman ni, cuma ger4m.. ” – Abby Abadi

Video Kej0tan Sambutan Hari Lahir Norman Hakim Oleh Abby Abadi Dan Suami Raih Perhatian Ramai. Wah Panjang Betul Ucapan Buat Norman. Sp0rting Sungguh Keluarga Ini !!

Meninjau ke akaun Instagram Abby Abadi, perkongsian terbaru Abby telah meraih perhatian ramai. Abby telah berkongsi sebuah video ketika Abby dan suami membuat kej0tan sambutan hari lahir buat Norman Hakim.

Abby membuat sambutan ini agak lewat kerana Abby tiada pada tarikh lahir Norman yang jat0h pada 8 Januari yang lepas. Pada tarikh tersebut telah pun disambut bersama-sama Memey dan juga anak-anak mereka.

Abby turut memberi ucapan buat Norman di ruangan kapsyen yang cukup panjang dan bermakna. Pada ketika sambutan ini juga kelihatan Memey yang tidak sihat turut hadir bersama. Wah, seronok melihat kebahagiaan keluarga ni.

Majlis yang disambut di sebuah restoran tetap meriah dengan kesemuanya memakai sedondon berwarna merah. Apabila kesemua anak-anak berkumpul, sudah cukup untuk memeriahkan majlis ini. Bertuah sangat Norman mendapat sambutan hari lahir sebanyak dua kali.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai reaksi yang diberikan oleh netizen yang seronok melihat kebahagiaan keluarga ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Family Abby dan Norman dah melalui fasa sukar dahulu… jadi sekarang dah menuai hasilnya yang positive sekarang.. moga sentiasa menjaga silaturrahim dan berkasih sayang hingga ke jannah.. “

” Alhamdulillah Happy Birthday moga keluarga besar kak abby & abah jai & Oman & Mey & anak2 bahagia selamanya.. “

” Happy birthday. saya suka.. get well soon memey suhaiza.. Comelnyaa anak2 dar4 abby.. Smg terus dlm Lindungan rahmatNya Aamiiin3 YRA.. “

” Alhamdulillah… satu keluarga cantik dan kacak… suka tengok.. Happy birthday….. alhmdulilah… Nie lah yg dikatakan keluarga contoh.. “

” Klu semua ibu bapa dia mcm ni tetap peduli dgn anak2 biar dia berkahwin lain, kan bagus.. anak2 pun tetap bahagia.. “

” Best tgok family mcm ni. Always tenang dengan keadaan dari dulu lg. Respect sbb bkn mudah.. Happy Birthday Abang Norman.. “

” Happy birthday bro Norman Hakim.. kita sama.. semoga berjaya dunia dan akhirat aamiin.. Cantik si baby dah besar.. dulu omey2.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran yang ke 47 tahun kepada Norman Hakim. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi, Norman Hakim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..