” Sabar ye Shuib, nampak kosong sangat pandangan tu.. ” – Netizen

Video Percutian Shuib Sepahtu Bersama Anak-Anak Raih Perhatian Peminat. Pandangan Mata Shuib Yang Last Tu, Tak Sanggup Nak Tengok. Permintaan Arw4h Yang Tak Tertunai Tu Paling Sed1h Baca !!

Sudah beberapa kali Shuib hampir kecund4ng dengan perasaannya semenjak ketiadaan isteri tercinta. Bukan sesuatu yang mudah bagi Shuib untuk mengubati hatinya dan menjadi bapa tunggal untuk 4 orang cahayamata yang masih kecil.

Pernah Shuib menang1s ketika live bercerita rasa sed1hnya, namun dalam kepayahan Shuib tetap perlu kuat demi anak-anak. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul, itu peribahasa yang sesuai untuk menggambarkan situasi Shuib pada ketika ini.

Meninjau akaun Instagram Cerita Artis Malaysia, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan Shuib bersama anak-anaknya sedang belayar di atas bot. Sekalipun Shuib memakai cermin mata gelap, namun riak wajah dan pandangannya menjadi tumpuan peminat.

Tertulis di kapsyen ini, sebelum ini arw4h Siti Sarah ada memberitahu Shuib apabila sudah dibenarkan untuk melancong, arw4h meminta untuk mereka keluar jalan-jalan bersama. Permintaan yang pastinya sentiasa terngiang-ngiang di telinga Shuib.

Jom tonton video di bawah :

Walaupun kelihatan pemandangan yang indah sepanjang pelayaran ini, raut wajah Shuib nampak agak sugul. Antara komen-komen peminat :

” Sed1hnya tengok video ni, mesti sangat sangat rindu nak holiday dengan arw4h. Semoga kak Sarah ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.. “

” Allahuakbar, rindunya Shuib pada arw4h hanya Allah sahaja yang tahu. Yang PJJ tak jumpa 3 bulan pun mer0yan, inikan perg1 tak kembali.. “

” Bergenang airmata bila tengok video ni. Air muka Shuib dan senyuman dia tak seceria dulu. Kena law4n Shuib untuk anak-anak panjang lagi perjalanan.. “

” Tak boleh tengok family ni, air mata mesti jat0h. Sabar banyak banyak ye Shuib, nampak kosong sangat pandangan tu, tak sanggup nak tengok.. “

” Rindu pada yang telah tiada sangat-sangat tak tertanggung. Sed1h tengok video ni sekali dengan lagu arw4h.. “

” Insya Allah hanya masa yang akan mengubati kerinduan Shuib pada Sarah. Tiba tiba airmata jat0h tengok raut wajah Shuib.. “

” Shuib akak yang sed1h tengok gambar gambar Shuib anak beran4k. Semoga Shuib terus kuat demi anak-anak.. “

” Rindu sang suami pada isteri yang dah pergi menghadap Illahi. Pandangan yang membawa 1000 makna Ib. Only time will heal, semoga Ib bahagia selalu bersama anak-anak tersayang.. “

Hanya yang melaluinya yang merasa, kenangan bersama menjadi pengubat rindu Shuib. Terus kuat Shuib, ramai yang sayangkan Shuib dan anak-anak. Semoga Allah kurniakan Shuib ketabahan hati menempuhi segala dug4an demi anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Cerita Artis Malaysia, IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..