” Bukan main lagi Aafiyah, kalah pose ibu dia haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Aafiyah Membuat Pelbagai Gaya Posing Bersama Dato’ Seri Siti Nurhaliza Raih Perhatian Peminat. Alahai Cute Sangat, Siap Melent0k-Lent0k Lagi Badan Aafiyah. Pandai Sangat T1ru Ibu Ni !!

Nama Siti Aafiyah seringkali menjadi sebutan peminat kerana gelagat dan kepetahan mulutnya berbicara. Anak sulung kepada Dato’ Seri Siti Nurhaliza ini juga sudah mula menunjukkan minatnya yang suka menyanyi dan menari.

Meninjau akaun Instagram Ctdk, telah dikongsikan satu video pendek yang memaparkan gelagat Aafiyah ketika bersama Dato’ Siti. Aafiyah yang mendengar Dato’ Siti menyebut ‘ 1, 2 pose ‘ spontan membuat gaya pose yang menarik.

Amb0i Aafiyah, melent0k-lent0k lagi badannya ke kiri dan kanan. Dato’ Siti sendiri tersenyum sambil merakam gelagat puteri kesayangannya ini. Manalah tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, Aafiyah sudah mahir sangat dengan berbagai-bagai gaya posing.

Kapsyen Dato’ Siti juga ringkas sahaja tertulis ‘ Strike a pose haha ‘. Dari kecil lagi Aafiyah sudah mengikuti ibunya ini ke sesi photosh0ot, sudah banyak yang dipelajarinya hanya dari pemerhatian. Si pipi merah ibu memang comel sangat orangnya.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aafiyah ini telahpun mendapat hampir 10 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Dato’ Siti you had beautiful family, child and is cute. Comel sangat Aafiyah buat pose macam tu.. “

” Bayangkan Aafiyah pun ada bakat c0py paste mak Iti haha. Bestnya, so cute lah this Mini Siti Nurhaliza.. “

” Hai Siti Nurhaliza kecil, comelnya lah awak posing. Amb0i ni mesti Aafiyah banyak belajar dari ibu ni hehe.. “

” Alah alah Aafiyah, dah pandai lah posing. Comelnya Aafiyah ni, ibu kalah jauh kalau macam ni gayanya.. “

” Bukan main lagi kakak Aafiyah tu ya haha, kalah pose ibu dia. Mini Siti Nurhaliza, boleh jadi model cilik ni.. “

” Amb0i bos kecil ni, makin bijak bergaya. Tokti version kecil, cantik manis Aafiyah ni. Apa ibu buat semua dia ikut haha.. “

” Adudu tokti sebut 1,2 pose pun merdu. Aafiyah tu kemain lagi, haha tokti pun tergelak tengok anak dar4 posing haha.. “

Anak ibu semakin banyak mengikut sifat ibu sejak semakin membesar ini. Model cilik ibu yang selalu membuatkan hati ibu berbunga-bunga dengan telatahnya itu. Semoga terus jadi anak yang periang Aafiyah sayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ctdk, Aafiyahkhalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..