Connect with us

Artis / Selebriti

” Rileks g1la Adira pakai baju tidur, memang salute lah.. ” – Netizen

Pergi Shopping Mall Dengan Memakai Baju Tidur, Penampilan Adira Suhaimi Dan Anak-Anak Raih Perhatian Ramai. Wah, Memang Sempoi Sangat Ni !!

Meninjau ke akaun Instagram Adira Suhaimi, perkongsian sebuah video yang memaparkan Adira dan anak-anak pergi ke shopping mall telah meraih perhatian ramai. Apa yang mencur1 perhatian ialah penampilan Adira dan anak-anak yang hanya memakai baju tidur.

Hal ini membuatkan ramai yang menyatakan Adira seorang yang sangat sempoi dan selamba. Tidak ramai yang berani untuk memakai baju tidur apabila keluar ke pasaraya terutamanya ke pasaraya besar yang dipenuhi ramai orang.

Klik gambar untuk info..

Walaupun memakai baju tidur, Adira tetap menjaga auratnya. Pakaian Adira elok bertutup dan sopan. Adira memakai baju tidur bercorak kulit harimau berwarna hitam putih, manakala anak-anak pula sedondon memakai baju tidur berwarna kelabu.

Perkongsian ini telah menerima lebih 21 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Anak -anak Adira juga memberi kerjasama yang baik ketika berada di shopping mall. Ini memudahkan Adira mengawal anak-anaknya seorang diri.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat penampilan Adira. Antara komen-komen yang diebrikan :

” Kalau aku gi mall pakai bajju tido takut diorg panggil security.. Dia bawa ank behave ja bdk2. Kalau anak aku ya allah , tk kenal apa tu jalan kaki. Mesti belari.. “

” Adira steady jak pegi kedai guna baju tidur. Cuba kalau aku, nda lakiku mengaku kali terus aku ni bininya aa .. Adira jaga aurat.. Alhamdulillah.. “

” Ami pakai apa pn tetap cantikkk nak tnya jgk, tudung ami pakai beli mana ek lawaaaa.. Patut la pena nmpk adira & dato red mkn dkt area sg buloh.. “

” Selalu masuk kedai ni.. anak kita panggil kedai makcik banyak mulut.. sbb bila cakap bising.. rilex gilerr adira pkai baju tdo mmg salute la.. “

” Hello ami. Semoga ami dan anak2 sihat serta d limpahkan rezeki tak putus2 amin. Bhgia selalu amii n fmly.. Cantik pulak pakai baju tido je.. “

” Ak kai bj kelawar je naik moto p kedai speedmart je mmpu.. tu pn org dh tgk lain mcm … mungkin muka cm org bibik gtu la.. “

” KALo artis pkai baju tidor pun org tak hairan malah ckp hamble la atau stdy cuba kalo kita pkai baju tdr p msuk mall atau mn2 mesti org tgk atas bawa sbb pelik.. “

Klik gambar untuk info..

Memang Adira mempunyai sikap yang sangat merendah diri. Walaupun Adira merupakan seorang artis, namun Adira tidak segan tampil di khalayak ramai dengan berbaju tidur. Adira juga sangat pandai menguruskan anak-anak seorang diri.

Silakan SHARE..

Sumber :Β  IG Adira Suhaimi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT