Connect with us

Artis / Selebriti

” Wah tak tua ke dia ni. Seorang lagi artis vamp1re, muka tak berubah.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Datin Seri Camelia Khan Cur1 Perhatian Warganet. Wah Awet Muda, Tak Berubah Sangat Muka. Masih Kekal Cantik Macam Dulu Lah. Ini Memang Layak Digelar Wanita Paling Cantik !!

Nama penyanyi Dayang Camelia pernah popular sekitar era 90an dahulu. Lagu Rindu Padamu pernah menjadi siulan ramai pada waktu itu dan sering diputarkan di corong-corong radio. Ketika di kemuncak populariti, Camelia menyepi daripada industri hiburan setelah mendirikan rumahtangga.

Kini, Dayang Camelia dikenali sebagai Datin Seri Camelia Khan setelah menikahi seorang ahli perniagaan bernama Datuk Seri Akhbar Khan. Walaupun tidak aktif dalam dunia seni, namun kelibat Datin Seri Camelia dapat dilihat dalam majlis-majlis khas yang dihadiri olehnya.

Klik gambar untuk info..

Meninjau akaun Instagram jurusolek terkenal Khid Khalid, telah dikongsikan beberapa keping gambar terkini Datin Seri Camelia. Masih kekal anggun seperti dahulu, wajah jelita Datin Seri Camelia memukau warganet yang melihat perkongsian ini.

Tidak begitu dimamah usia, Datin Seri Camelia kelihatan sama sahaja seperti dahulu walaupun sudah berbelas tahun berlalu. Senyuman manisnya masih sama, Datin Seri Camelia benar-benar awet muda. Raut wajahnya itu seperti baru berusia 30an.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah pun meraih lebih 2000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Terlalu cantik. The only person i pernah mention 20yrs ago wanita paling cantik. After 20 over yrs look at her . MasyaAllah masih seperti dulu and proven terlalu cantik.. ”

” Arghh lawanya, suka tengok. Gorgeous sangat, kecantikkan semulajadi dgn ciri2 kelembutan wanita sejati idaman pria sejati.. artis penuh bểrindentiti tanpa palitan kontroversi… saya pengkagum dan peminatnya.. ”

” Wah tak tua ke dia ni, beautiful Mimi.. One and only, Dayang Camelia.. tak berubah dari dulu-dulu.. ”

” Kecantikan yang tidak pernah bosan diamati berkali-kali. Cantik dan jelitanya kekal sampai sekarang.. ”

” Memang benarlah dirimu begitu berharga, sangat cantik. Ni seorang lagi artis v4mpire, muka tak tua-tua.. ”

” Cantiknya Camelia ni. Apa ni kita dah 37 dia maintain gini lagi.. Speechless ternyata masih berbisa kecantikkan datin sri camelia.. ”

” Sama sangat macam zaman sy kecik2 now sy dh 34. Ya Allah muka Camelia still maintain cantik.. timeless beauty.. ”

Klik gambar untuk info..

Tidak jemu warganet melihat wajah Datin Seri Camelia ini, cantik dan rupawan. Salah seorang lagi artis wanita Malaysia yang awet muda. Semoga Datin Seri Camelia berbahagia selalu bersama suami dan anak tersayang serta dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Khir Khalid 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT