Connect with us

Artis / Selebriti

” Power, aku pulak berdebar. Kalau aku dah jatuh dah ni, haha.. ” – Netizen

Video Aksi Pengantin Baru, Nabila Razali Bermain Permainan Bawa Basikal Atas Titi Cur1 Perhatian Warganet. Wah Power Lah Bella, Laju Je Kayuh Atas Titi Tu. Muka Nampak Relax Tapi Cuak Rupanya, Hehe !!

Hari ini berlangsung Pesta Bola Ngoca Kuala Pilah yang melibatkan penyampai-penyampai Era FM dan rakan artis yang lain. Pelbagai sukan dipertandingkan sepanjang pesta ini antaranya tangkap itik, bawa basikal atas titi dan bermain bola sepak dalam bendang.

Berbagai-bagai ragam yang mencuit hati dapat dilihat, antaranya ketika pengantin baru, Nabila Razali membawa basikal di atas titi. Meninjau akaun Instagram Era FM, telah dimuatnaik video yang memaparkan aksi Bella itu. Bella dengan penuh yakin mengayuh basikalnya.

Klik gambar untuk info..

Hebat dan pandai mengimbang badan, itu antara pujian yang diberikan oleh warganet kepada Bella. Laju sahaja Bella mengayuh basikal sampai ke hujung titi. Bila sampai sahaja ke pelantar, gembira bukan kepalang Bella. Nervous katanya, risau terjatuh dalam air.

Bukan mudah untuk mengimbangi badan dan mengawal basikal, apatah lagi titinya kecil sahaja. Salah satu sukan rakyat yang menyeronokkan untuk ditonton. Turut sama kelihatan adalah penyanyi Sarah Suhairi di sebelah Bella. Wah gempak lah team Era, banyak acara yang menang.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah pun meraih lebih 24 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Mantap ah ko kak bella, thumb up.. Ni JPJ tengok ni tersedak HAHAHAH steady je dia bawa.. dia punya balancing memang padu.. ”

” Bapak terror weh ,mcm lalu titi test jpj tapi lagi jauh..haha.. Lulus titi JPJ gaya ni hehe.. race boleh apa lagi basikal haha.. kacang je tu bella kan.. ”

” Terbaik la nabila.. focus ka dia kayuh basikal.. akk ulang² tengok video ni.. siapa macam akk ulang² tengok.. baik ngaku.. ”

” Power, kalau aku dah jatuh dah ni haha. pandai bella imbang.. frust abang-abang yang tunggu dalam air haha.. ”

” Hek eleh, kalau macam ni aku pun tak boleh haha.. balancing sangat-sangat terbaik.. terbaik lah Bella.. ”

” Kita pulak berdebar, pandai Bella. Seronok tengok sukaneka macam ni.. Power kalau saya dah jatuh siap pakai pelampung lagi haha.. ”

Klik gambar untuk info..

” Kalah test JPJ ni, punya lah jauh kena lalu titi. Nervous pun comel Bella ni.. Handal Bella main, kita ni main baru sekali kayuh dan terjun4m dah haha.. ”

Kata warganet lagi, seperti ujian titi JPJ untuk mendapatkan lesen motor. Walaupun Nabila nervous, tetapi tetap maintain senyum. Mencabar juga sukan seperti ini, boleh lah mana-mana penganjur buat sukan sebegini. Tentu meriah dan meninggalkan kenangan yang indah untuk semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT