” Rasa seb4k baca mengenai Mateen ni.. ” – Netizen

Yana Samsudin Kongsi Gambar Terbaru Dirinya Bersama Dengan Anak Sulungnya, Aisy Mateen. Comelnya Mateen, Manja Pulak Tu Dengan Yana !!

Umum mengetahui bahawa Yana Samsudin telah selamat melahirkan anak perempuan yang juga anak keduanya pada bulan November tahun lepas. Untuk rekod, hasil perkongsian hidup Yana bersama dengan Fadzil Zahari mereka mempunyai seorang cahaya mata lelaki bernama Aisy Mateen yang berusia 4 tahun lebih.

Meninjau ke laman Instagram milik Yana, telah dikongsikan sekeping gambar Yana bersama dengan anak sulungnya Mateen. Mateen memel0k erat Yana dengan penuh kasih sayang dan dapat dilihat Mateen tersenyum lebar apabila gambarnya dirakam oleh kamera.

Menerusi kapsyen pada posting tersebut, Yana mengatakan Mateen merasakan dirinya seperti ‘teraba1′ sejak Yana mengandungkan anak keduanya. Ini kerana Yana tidak dapat lagi meluangkan masa bermain, melayani Mateen sama seperti sebelum ini.

Mateen ada bertanya dengan Yana samada sewaktu kecil adakah dia juga berperanga1 seperti adiknya. Yana ada menunjukkan gambar dan video  digital semasa Mateen masih bayi dan mengimbau kenangan bersama dengan anaknya. Ini membuatkan Mateen rasa begitu seronok sehingga tersenyum lebar.

Jom baca perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikutnya sangat bersetuju dengan kata-kata Yana. Mereka turut menyimpan gambar dan video anak mereka di laman Instagram dan juga pada telefon bimbit mereka sebagai kenangan. Tidak kurang juga yang memuji ketampanan wajah Mateen. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Masa sy kcik2 mak kerap mtk tlg sy gi kdai gmba cucikan gmba anak2 n cucu2 dia.. Now sy da kawin n ade anak sy paham.. Kenangan yg tak boleh dpt smula.. ”¬†

” Setuju sgt tp rasa seb4k baca mengenai mateen ni.. Encem nya Mateen.. Semoga Allah permudahkan urusan dunia akhir4t bersama family.. “

” Sy plak ad 1 video memory masa ank baby terdel3te, syg ral4t hati, masa tu tak get1 lg guna hp, tekan2 h1lang memory tu.. “

” Betul.. Setuju sngt kak.. Tunjuk gambar anas Masa kecik.. Dia panggil baby.. Walhal dia.. Anak adalah saham kita di akhir bentukla ye sebaik mungkin.. “

” Sgt stuju.. Ltk kt ig bkn nk menunjuk kan..tp utk kita dpt tgk blk moment kita dgn fmly kita.. Ala comelnya Mateen.. “

” Alololo clever boy Mateen.. Mateen ni dh besar muka mesti mcm aktor h0ng k0ng nama leon lai.. Hensem ank yana.. Agar jadi ank kebanggaan yana.. Aamin.. “

” Tahniah ya dapat baby lagi.. Moga sentiasa sihat,bahgia hingga jannah.. Abg mateen dh besar.. Nanti boleh la abg mateen tunjuk kat adik sofea pulak gmbr masa kecik.. “

Kehadiran orang baru tentunya akan membawa perubahan dalam hidup semua orang termasuk anak sulung. Pastinya Mateen tetap istimewa di mata Yana dan Fadzil kerana dengan adanya Mateen, Yana dan Fadzil belajar banyak mengenai erti kasih sayang dalam kehidupan mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yana Samsudin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..