Connect with us

Artis / Selebriti

” Fadzil kalau tak kelakar memang tak sah. Aku baca pun ketawa, haha.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Yana Samsudin Dan Suaminya, Fadzil Zahari Menghantar Anak Sulung Mereka, Aisy Mateen Ke Sekolah. Amboi Panjangnya Pesanan Yana Untuk Mateen. Part Komen Fadzil Tu Kelakar, Menyempat Lagi Yer. Haha !!

Hari ini ramai ibu bapa berkongsi gambar-gambar atau video hari pertama anak-anak ke sekolah di akaun media sosial milik mereka. Dapat dilihat pelbagai ragam dan telatah anak-anak terutama yang baru pertama kali ke sekolah pada hari ini.

Begitu juga yang dikongsikan oleh pelakon Yana Samsudin dengan memuatnaik gambar-gambar menghantar anak sulungnya, Aisy Mateen yang sudah memasuki tahun satu. Yana telah ditemani oleh suaminya, Fadzil Zahari dan mereka cantik memakai baju berwarna sedondon.

Di ruangan kapsyen, Yana berkongsi cerita sebelum Mateen ke sekolah pada pagi tadi. Ahli keluarga lain turut memberikan kata semangat kepada Mateen untuk ke sekolah. Seloroh Yana, Fadzil menang1s kerana melihat anak mereka sudah besar.

Selain Yana, Fadzil turut mengabadikan kenangan bergambar dengan Mateen di bilik darjah. Fadzil turut berkongsi beberapa pesanan Yana kepada Mateen. Perkongsian tersebut telah mendapat perhatian warganet dan sehingga kini menerima ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian gambar-gambar di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin)

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, pelbagai respon di berikan warganet dan rata-rata mereka terhibur dengan perkongsian Yana serta Fadzil. Antara komen-komen menarik adalah :

” Fadzil kalau tak kelakar memang tak sah, aku baca pun ketawa, haha.. Kejap Mateen dh besar, dah darjah 1.. “

” Daddy la paling senang keja, hahahaa remind apa yg mommy pesan jer.. Terbaik lah Abg Fadzil, igtkan sy sorang je macam tu.. “

” Itulah org lelaki. Masa kecik dengar cakap mak, nnt dah besar dengar cakap bini pulak, hahaha tak gitu Fadzil.. “

” Betul bang sya sokong.. Mmg btoi nampak alim dan bertanggungjawab.. Nanti abg dm saya, saya bagi no acc saya nah, haha.. “

” 1st nmpk artis post hntr anak skolah gov. Sll nmpk post hntr international school je.. Good luck Mateen ye.. “

” Wahhh Mateen dah sekolh la.. Acik lily doakan mateen jadi pelajar yang cemerlang.. Muka dadi sangat Mateen.. “

” Mesti banyak pesan yg diberi hahaha.. Mateen nampak cool je.. Yeke daddy nang1s, hehehe mesti tak sangka kan anak dah besar dah pergi sekolah.. “

Komen Fadzil buat warganet terhibur :

Wah dah besar anak sulung pasangan ni, sudah 7 tahun usianya. Fadzil kalau tak kelakar memang tak sah, ada sahaja yang ingin disak4tnya kepada Yana. Apa-apa pun semoga Yana dan Fadzil terus bahagia bersama dan kekal hingga ke akhir hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG yanasamsudin, fadzilzahari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT