” Ingatkan anak patung tadi, cantiknya mata.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Kedua Yana Samsudin, Aura Aisy Sofea Cur1 Perhatian Peminat. Bersinarnya Mata Aisy, Mata Hitam Tu Comel Sangat !!

Pelakon wanita yang juga kini dikenali sebagai seorang pemain e-sport, Yana Samsudin bukan nama asing buat peminat seni tanahair. Yana yang mendirikan rumahtangga bersama Fadzil Zahari telahpun dikurniakan 2 orang cahayamata iaitu Aisy Mateen dan Aura Aisy Sofea.

Hasil tinjauan kami di Instagram Yana Samsudin, telah dikongsikan sekeping gambar terbaru puterinya, Aura. Dengan kapsyen mengucapkan selamat pagi untuk semua, wajah si kecil ini menampakkan matanya yang bulat.

Dengan anak mata hitam yang penuh, kulit putih gebu Aura juga membuatkan si kecil ini nampak comel. Posting ini baru beberapa jam sahaja dimuatnaik sudahpun merekodkan lebih 25 ribu tanda suka daripada peminat sehingga kini.

Mana tump4hnya kuah jika tidak ke nasi, Aura mewarisi kecantikan Yana. Sekilas pandang, wajah Aura juga seperti abangnya, Mateen ketika bayi dahulu. Peminat juga ramai yang memuji mata bulat si Aura ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Kecomelan wajah Aura ini telah menarik perhatian ramai peminat. Rata-ratanya suka dan ger4m melihat wajah Aura dan antara komen-komen mereka :

” Comel sangat anak d4ra ni. Mata dia ya rabbi, bulat amat eh. Bersinar macam anak patung pulak tengok, ca1r dik.. “

” Bulatnya mata Aura, makin besar makin comel. Dah macam anak patung dengan bibir pink tu. Ger4m tengok mata hitam tu.. “

” Cantiknya mata puteri sis ni, jernih mata dia. Dengan mata hitam dan bulat tu, cantik macam mommynya. Muka sama sangat dengan Yana.. “

” Ee comelnya Aura Aisy Sofea ni, bulat sangat mata tu. Mata kak Yana sangat yang ni. Hidung macam abang Mateen masa kecil.. “

” Comelnya, mata dia tu ee ger4m tengok. Apa ni cantiknya mata. Stay fabolous dear baby Aura, stay healty ok.. “

” Ingatkan anak patung tadi. Cantiknya mata, besar mata hitam tu. makin comel anak d4ra kak Yana ni. Muka tu Yana sangat.. “

” Mata dia, cantik sangat lah. Beautiful baby, macam mama dia. Sebijik macam Yana masa muda dulu, tak puas tengok mata.. “

Manalah peminat tak ger4m, bulat sungguh mata si Aura. Besar nanti tentu Aura secantik mommynya. Semoga Aura Aisy Sofea sentiasa dalam lindungan Allah, jadi anak yang solehah dan membesar dengan sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yana Samsudin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..