” Comel sangat, pipi labuh sampai tak nampak leher.. ” -Netizen

Video Terbaru Muhammad Afwa Yang Makin M0ntel. Comel Sangat, Bila Tersenyum Manis Sangat. C0py Paste Muka Ibu Lah !!

Meninjau ke akaun Instagram Muhammad Afwa Khalid, beberapa video terbaru Afwa telah dikongsikan. Anak kepada penyanyi nombor satu negara, Dato Seri Siti Nurhaliza ini sangat popular di media sosial.

Antara p0sting yang mencur1 perhatian ialah video Afwa yang memakai baju berwarna putih yang tertulis ‘ I love mom and dad ‘. Video yang berdurasi beberapa saat ini telah terakam wajah Afwa yang sedang tersenyum.

Nampak begitu manis wajah Afwa ketika senyum dan wajah Afwa ada seiras dengan ibunya dan wajah Ariff iaitu anak kepada Asyraf Khalid. Video yang kedua pula memaparkan Afwa sedang dipangku oleh seseorang.

Afwa nampak begitu aktif dengan kakinya seperti mahu berlari. Apa yang mencur1 perhatian ialah pipi Afwa yang begitu labuh sehingga tidak menampakkan lehernya. Alahai, comel sangat Afwa ni dan ger4m melihat pipinya yang bulat.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by AFWA KHALID (@muhdafwakhalid)

Lagi perkongsian di Instagram Afwa :

Perkongsian ini telah menerima banyak respon daripada netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Assalamualaikum, jag0an makin besar semakin tampan dan semakin pintar.. Mirip papanya Arif ya.. Comel sangat ni manja dia.. “

Baby Afwa mudah senyum semuga murah rezeki syg.. Comellah Afwa senyum.. Ad0hai semakin besar semakin comel baby AFWA ni.. “

” Comelnya awak sayang.. Comelnya pipi p4u.. Afwa kenapa ni. Mak Iti terliur nak makan apa ni tk dapat ni.. Manis senyuman Afwa.. “

” MasahaAllah Afwa pipi labuh ger4m laaa.. Pp labuh sampai tak npmk leher aktif dah dia.. macam muka ariff.. “

” Tomei yalah hai baby afwa ni.. Nape Afwa pipi b4m b4m sngt ni…. mmng nk kena gig1t ger4m benor.. semuga membesar dgn sihat ye cyg.. “

” Hey pipi labuh tu ger4m.. Love nye tengok Baby Afwa yg sgt comel.. puteh melep4k.. Mashaallah.. anak soleh ibu.. “

” Amboii pipi tu nk g mana.. Comey Bby Afwa ni muka c0py paste momy tok ti habis… Alah2 comelnya afwa.. “

Semoga Muhammad Afwa membesar dengan sihat, sentiasa dilindungi loleh Allah SWT dan menjadi anak yang soleh. Ramai peminat yang tidak sabar menanti melihat Afwa semakin besar dan bermain dengan kakaknya, Siti Aafiyah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Muhammad Afwa, Dato Seri Siti Nurhaliza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..