” Pandai dia us1k mommy dia, si abang pun tukang support.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Mengus1k Ibunya, Hanis Zalikha Buat Ramai Terhibur. Amboi, Kuat Menyak4t Lah Alisa. Comel Sangat Alisa !!

Meninjau ke akaun Instagram Alisa Aisyah, satu video terbaru si comel ini telah dikongsikan. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Alisa sedang bermain bersama abangnya, Yusuf Iskandar.

Dua adik-beradik ini sedang bermain permainan beroda di sebuah ruang yang luas. Kelihatan beberapa buah lampu di dinding ruang tersebut. Alisa sengaja mengus1k lampu tersebut dengan mengoyangkan bahagian bawah lampu tersebut.

Hanis yang sedang merakam video tersebut mel4rang Alisa berbuat demikian dengan menegur Alisa. Namun Alisa dengan sengaja terus mengus1k lampu-lampu yang lain. Apabila Hanis berbunyi menegurnya, Alisa hanya ketawa.

Selain daripada gelagat Alisa yang menghiburkan, ruang rumah Hanis dan Hairul ini turut mencur1 tumpuan ramai. Nampak sangat cantik dan mewah seperti berada di dalam sebuah hotel. Ada juga yang teringin melihat keseluruhan rumah pasangan ini.

Jom tonton video di bawah :

Ramai peminat yang ger4m melihat gelagat Alisa. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Eeeiii dia saja nk mummy nya mar4h.. ger4m aku la dak comei lotey nihhh.. si abang pun tukang support “do it” hahahahaha ger4m lah dua bud4k ni eee.. “

” Cantiknya rambut alisa aisyah niii eeee.. gelak dia tu. she so cheeky.. saja nak us1k mak dia hahaha. kuat meny4kat ni.. “

” Dah pegang satu semua dia nak pegang.. Orang mar4h dia dia boleh ketawa lagii tuu terus us1k.. Saje jer nk buat mummy mar4h ni.. “

” Ala comelnye Alisa. pandai dia us1k mommy dia.. Ya Allah sama keletah dengan my girlll lah.. lawanya rumah.. “

” Lawooonyaa rumah ya Allah.. Seronok pula dia.. Makin besar makin cheeky ehh.. Comel je alisa eee ger4m.. “

” Lagi ditegur lagi dibuat.. eee, ger4mnya.. superr nak4l and kiutt.. saja us1k mummy.. Ad0ii terigin nak tngk house tour kekniss.. “

” Nama Alisa ni mmg kuat mengus1k org. anak kami pun mcmtu jugak. dia bole acah2 cuih hujung2 pun jadi la bila kita aippppp kan dia.. “

Alisa sememangnya gemar bergurau dan mengus1k ibunya sejak kecil lagi. Sebelum ini terdapat beberapa video Alisa yang gemar mengus1k ibunya. Semoga Alisa Aisyah membesar menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..