” Woww specialnya hadiah encik Jai dapat.. ” – Netizen

Video Birthday Surprise Abby Abadi Buat Suami Tercinta Raih Perhatian Ramai. Alahai Sweetnya Abby, Hadiah Tu Memang W0w Sangat !!

Pelakon Abby Abadi kini begitu bahagia dengan kehidupannya sekarang. Dengan kehadiran tiga orang anak angkat iaitu Muhammad Daiyan Fayyad, Maisara Dayana Fathia dan Maira Darda Farisa bertambah lah lagi seri rumah tangga Abby bersama suaminya, Muhammad Faizal.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Abby ada berkongsi satu video dia telah membuat kej0tan sempena hari lahir suaminya. Selain itu, di posting lain, turut dikongsikan Abby adalah video sambutan hari lahir suaminya secara kecil-kecilan bersama anak-anak mereka.

Perkongsian video Abby itu kelihatan Abby telah menghadiahkan balloon banquet khas buat suami tercintanya. Seterusnya, Faizal telah membuat ik4tan balloon itu dan balloon tersebut telah naik ke atas dengan bersertakan banyak keping wang 50 ringgit.

Hingga kini, video kej0tan Abby itu telah mendapat lebih 15 ribu tanda suka dan sudah menerima lebih 1 ribu komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Wow, tengok duit tu macam banyak nilainya  yang Abby berikan kepada suami sempena hari lahir.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai turut memberikan kata ucapan buat suami Abby dan meneka nilai wang yang dihadiahkan Abby buat suaminya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Happy Birthday tuan, semoga diberkati Allah, slalu di samping family tersayang. Saya teka Rm4700, hehe.. “

” Happy birthday. Semoga panjang umur, murah rezeki, diberi kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan.. “

” Semoga keluarga kak abby sentiasa bahagia dan dirahmati Allah. Suka tengok kak abby n family.. “

” Selamat ulangtahun encik Jai, untunglah dapat hadiah special tu. Semoga encik Jai sentiasa bahagia bersama puan Abby.. “

” Sannah Helwah Abah Jai, Moga btambah rezeki mu dan bahagia bersama keluarga tersayang. Amin Ya Rabbal Alamin.. “

” Rasanya nilai wang tu sama dengan usia en Jai, hehe sweet lah tengok Abby buat surprise untuk husband.. “

” Comel lah video yang sembunyi1 dalam tirai tu, hehe. Rasanya rm2500 kak Abby bagi. Semoga kak Abby dan suami sntiasa bahagia bersama.. “

Wow hadiah bukan kaleng-kaleng tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir buat suami Abby, semoga Faizal sentiasa bahagia bersama keluarga dan di murahkan rezeki selalu.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Abby Abadi, Jai Ezzanny

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..