” Bap4k bud4k yang nampak lebih happy ni.. ” – Netizen

Datin Almy Nadia Berkongsi Video Suaminya, Dato’ Fizz Fairuz Yang Seronok Bermain Air Bersama Anak-Anaknya. Alahai, Nampak Daddy Lagi Exc1ted Ni Daripada Anak. Sampai Terg0lek-G0lek !!

Pasangan dua sejoli Datin Almy Nadia dan suami, Dato’ Fizz Fairuz sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Almy kini yang lebih menumpukan perhatian menjaga anak-anak di rumah sering memuatnaik perkembangan anak-anaknya di media sosial.

Menerusi perkongsian di laman Instagramnya, Almy ada berkongsi satu video suaminya, Fizz yang sedang seronok bermain air di halaman rumah mereka. Pool yang seperti waterpark itu di sewa oleh Almy demi untuk menceriakan anak-anaknya yang terper4p di rumah.

Dalam video tersebut, anak-anak Fizz  sememangnya exc1ted ketika bermain bahkan bapanya juga turut sama mencuba permainan tersebut. Namun apa yang menarik perhatian adalah gelagat Fizz yang cuba memanjat dan menggelungs0r ketika itu.

Nampak Fizz lebih teruja bermain melebihi anak-anaknya. Rata-rata peminat terhibur melihat telatah Fizz yang kelakar. Apakan tidak sampai tergelak-gelak anak-anak melihat aksi bapa mereka. Comel sangat melihat keluarga bahagia Almy dan Fizz.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Gelagat Fizz bermain mainan air bersama anak-anaknya memang lucu dan buat peminat terhibur. Antara komen-komen mereka adalah :

” Hahaha, last2 kuar 50 ringgit, Ad0iilaaa yg bap4k pun, bap4k yg lebih ni, hahaha bap4k yang lebih ni.. “

” Lalu depan rumah ni td. Kemain bud4k2 berkub4ng… Haha. Kak almynadiaofficial mesti busy buat laksa kan.. “

” Basah gituu je 50.. huihhh tok oiii, Bestnya dorang main, ahaha sama naik paknya pon, Ker0h sampai air tu.. “

” Seronok sangat lah tu, happy weekend buat family dato fizzfairuzofficial and mami almynadiaofficial.. “

” Nasib lh tak rob0h boc0h bde tu.. Bap4k bdk yg nmpk lebih hapy ni, Orang bagi unk bud4k bud4k . Bulan bap4k bud4k yg 0ver.. “

Sekali sekala dapat menghabiskan masa bersama keluarga tercinta sudah pastinya merupakan terapi bagi Fizz setelah penat keluar bekerja. Ada sahaja telatah Fizz serta anak-anak untuk menceriakan suasana mereka di hujung minggu.

Pasti ramai peminat yang seronok melihat keluarga Fizz dan Almy ini. Anak-anak sudah besar lagilah seronok bermain bersama mereka. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Fizz sekeluarga diberi kesihatan yang baik serta berbahagia bersama sentiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Almynadiaofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..