” Dia punya feeling sampai berker0t dahi.. ” – Netizen

Video Anak Datin Almy Nadia, Afrina Ayra Menyanyi Cur1 Tumpuan Peminat. Alahai, Sangat Menghayati Sungguh Nyanyian Ayra. Kalah Mommy Ni !!

Meninjau ke akaun Instagram Datin Almy Nadia, video yang dikongsikan telah meraih perhatian peminat. Almy telah memuatnaik video anak bongsunya, Nur Afrina Ayra sedang menyanyi di dalam sebuah kenderaan bersama Almy sendiri.

Dua buah video yang dikongsikan hanya berdurasi beberapa saat sahaja namun dapat dilihat Ayra sangat menghayati lagu yang dinyanyikan olehnya sehinggakan pelbagai m1mik muka yang dilakukannya.

Ramai yang ger4m melihat gelagat Ayra ini kerana masih kecil namun sudah tahu menyanyikan lagu-lagu popular masa kini. Maklumlah ibu dan bapa Ayra kan berdar4h seni, pastinya ada anak-anak yang akan mengikut jejak langkah.

Selain Ayra, Almy dan juga Fizz Fairuz mempunyai dua lagi cahaya mata perempuan yang diberi nama Nur Afrina Arianna dan Nur Afrina Aurora. Ketiga-tiga cahaya mata pasangan ini sering menjadi perhatian media sosial kerana kecomelan wajah mereka.

Jom tonton video di bawah :

Ramai peminat yang ger4m melihat gaya nyanyian Ayra. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka ;

” Ala comel nya.. dia punya feeling sampai berker0t dahi.. Amboiiii.. Kemain si comel ni.. Kal4h mama dia.. “

” Kenapa comel sangaaaatt.. Ger4mlah aihhh.. Bab lagu-lagu trending ni bud4k-bud4k cepat hafal. . comell la awok ni. . “

” Comeyh ja.. hehhe.. bud4k bud4k sekarang tak ajar pun depa dah pakai nyanyi dan ikut… macam anak saya.. dgq ja lagu tu on sedia.. “

” Alololo.. comey betoii la.. anak kami pon sama kalau lagu h0t ni.. memang feeling abih.. Comel anak2 akak almy nadia.. “

” So cute baby girl . Beran4k selalu pun takpe anak dia comel-comel.. Cantik-cantik gigi anak akak almy nadia.. “

” Ad0iii… acik pun terfeeling tengok muka tuh… comel.. ada bakat jadi penyanyi ni.. ger4m sangat tengok si kecik ni.. “

” Pandainya dia.. Comelllll nyer si kecik tu.. Paling comel…. Ger4m tengok pipi.. lagu apa tu adik nyanyi.. acik tk dpt tgkp lah.. “

Alahai, feeling sangat Ayra menyanyi tu. Siap berker0t dahi dan muncung-muncung mulut tu. Semoga Nur Afrina Ayra membesar dengan sihat, sentiasa dilindungi oleh Allah SWT dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Almy Nadia

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..