” Gelak tu tak tahan, nak gelak sama. Terhibur gelak datin tu.. ” – Netizen

Video Dato’ Fizz Fairuz Bergurau Dengan Isterinya Buat Ramai Terhibur. Paling Tak Tahan Dengar Bunyi Gelak Datin Almy Nadia. Terhibur Sungguh Dengar Cara Dia Gelak, Haha !!

Meninjau ke akaun instagram Dato’ Fizz Fairuz, perkongsian video Fizz bersama isterisnya, Datin Almy Nadia telah membuatkan ramai terhibur. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Fizz bergurau senda bersama Almy.

Fizz telah bertanya kepada Almy, apakah yang dimaksudkan dengan congkomg. Fizz cuba memberi maksud tersebut dengan gaya dan mim1k muka yang menghiburkan. Apa yang lebih membuatkan ramai orang terhibur ialah respon Almy.

Almy dilihat hanya ketawa dan bunyi ketawanya itu turut membuatkan sesiapa yang menonton turut ingin ketawa. Amboi, nampak terhibur sangat Almy melihat gelagat suaminya. Sampai tidak boleh berhenti ketawa.

Sehingga kini, perkongsian video Fizz ini telah menerima lebih daripada 20 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik 5 hari yang lalu. Penampilan Almy yang semp0i juga mencur1 perhatian ramai. Ringkas namun tetap kelihatan cantik.

Jom tonton video di bawah :

Video ini telah membuatkan ramai terhibur dengan men1ngg4lkan banyak emoji ketawa. Antara komen-komen lain yang diberikan :

” Comel betul datinā€¦ sweet2 je datin dn dato.. awal pgi dah buat org gelak..Ā  Alhamdulillah dato… Semoga dato & datin bahagia dunia akh1rat.. “

” Hahahaa hilang penat tgok dato ngn datin.. Selalu happy liat pasangan ini, till Jannah Datuk n datin.. Aku tengok banyak kali wehh.. “

” Adehh kelako sungguh la Dato kite ni. Tambah dgn bunyi ketawa Datin buat lg tak tahan.. Org nogori kot.. Cm uwan sey dlu.. Kau dh congkong yo wan nengok.. “

” Suka sama suami isteri ini, sehat selalu Dato’ dan Datin semua keluarga ye Dato’ apalagi suara Datin waktu ketawa dan cakap macam suara Almarhumah Siti Sarah.. “

” Datin Almy suka pakai t-shirt.. best tgok.. apa kata lepas ni datin Almy pakai t-shirt yg sedondon dgn Dato’, mesti lagi cute.. “

” Gelak tu tak tahan nk gelak sama.. kami terhibur gelak datin tu.. Alaaa dah laa baru lepas 0perat tak boleh gelak lebih2… “

” Kelakar lah suami isteri niĀ menghiburkan.. Ā moga bahagia Datin & Dato’ .. Dia buat lawak.. datin gelak mengelak.. yang aku auto tersengih2.. “

Suka melihat pasangan ini yang sentiasa bahagia dan ceria dengan gurau senda serta gelak tawa. Semoga jodoh Fizz Fairuz dan Almy Nadia terus berkekalan sehingga ke jannah dan sentiasa bahagia bersama cahaya mata yang comel-comel.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizz Fairuz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..