” Malaysia dah ada Ir0n Man la.. ” – Netizen

Datin Almy Nadia Kongsi Video Gelagat Datuk Fizz Fairuz Dengan Hobi Kegemarannya Buat Ramai Terhibur. Amboi Bukan Kaleng-Kaleng Hobi Fizz Ni. Part Gaya Terbang tu Memang Lawak, Excited Sungguh !!

Datin Almy Nadia dan Datuk Fizz Fairuz bukan lagi nama asing dalam industri tanah air Malaysia. Pelakon lelaki dan wanita ini sangat bersederhana dalam kehidupan seharian walaupun mendapat kurniaan gelaran Datuk dan Datin dari negeri Pahang.

Meninjau ke ruangan Instagram Almy, beberapa perkongsian video telah dimuatnaik yang memaparkan gelagat Fizz bersama alat permainan kegemarannya. Amboi bukan kaleng-kaleng hobi Fizz yer, memang terbaik lah.

Turut kedengaran suara Datin Almy yang sedang ketawa melihat telatah suami tercinta yang begitu fokus dengan tangan Ir0n Mannya itu. Nampak begitu teruja sungguh Fizz dengan mainan tersebut, siap tunjuk demo terbang lagi.

Setiap orang mempunyai hobi yang tersendiri dan begitu jugalah dengan Fizz. Menurut Almy di ruangan kapsyen, sebagai isteri dia akan support minat suaminya itu. Itu juga adalah reward untuk hasil kerja keras diri sendiri Fizz selama ini.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Video ini mendapat banyak tanda suka dan membuatkan ramai yang terhibur dengan gelagat Fizz. Malah, ada juga rakan artis yang turut meni1nggalkan komen. Antara komen-komennya :

” Laaa jadi thanosss.. laki kita tak abis2 beskal.. ” – Nad Zainal

” Tamp0r kang.. ” – Shiera Al-Khaired

” Ok da bole hap0skan kum4n2 c0v1d ni.. hahah.. hahahah Cool dan awesome g1la.. Salam sis boleh share mana beli mainan tu Hehehe.. “

” Hobi cam gitu tk pa.. reward penat bekerja.. dulu kecik2 tk dak benda ni.. sama mcm suami kite.. layan kan aje almynadiaofficial.. “

” G1laaa. Hahahah makin besar tangan p4lsu tenos tu hehe.. rase2 berat tak.. Jng petik jari tu habis hanc0s dunia t1pu2 ni hehehhe.. superbro is back cicakman.. tolong petik jari hilangkan c0v1d kat dunia ni.. “

” Wau hebatnya.. Hadoiii la.. mamat ni.. tak habis2.. Perghh tangan hulk buster dgn batu Thanos.. best kadang main mainan anak3 dlu kita tak dpt merada mainan2 ni hahah.. “

” Ni kalau anak tengok pun dia nak.. tp sbb tak mampu.. tak berani tunjuk¬† tengok tangan mama dia jela.. Malaysia da ada ir0nman la.. hahahah.. “

” Tekun btul hahaha.. Mana beli tu.. nah geng hahaha.. ini lah penyak1t bila tak ada anak lelaki hahaha.. Lakalaka lh doto.. misi memut0skn rantaian c0v1d.. go dato go.. “

” Eh datin almynadiaofficial.. kami teringat cerita cicakman yg dato pkai costume.. tak breb0t dgn anak¬≤ ka.. Tak s1lap sy cicakman 2 fizz Fairuz brlakon kan huhu.. “

Tak salah menghabiskan masa dengan hobi yang menjadi kegemaran kita. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Datuk Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia bersama keluarga berada dalam rahmat Allah dan bahagia sentiasa dunia akhirat. Aamiin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG almynadiaofficial

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..