” Hilang terus watak Malek bila melat4h.. ” – Netizen

Video Dato’ Aaron Aziz Melat4h Terkej0t Dengar Bunyi Pintu Tertutup Semasa Sedang Berlakon Buat Peminat Terhibur. Alamak Kant0i, Tak Sangka Abang Sad0 Kita Ni Melat4h Orangnya !!

Nama pelakon kacak dan berbadan sad0, Dato’ Aaron Aziz tidak perlu diperkenalkan lagi. Wajahnya sering muncul dalam filem-filem dan drama-drama tempatan dan selalu diberikan watak utama. Bakat lakonannya begitu terserlah, bukan sahaja untuk adegan r0mantik malah juga untuk adegan aksi.

Hasil tinjauan kami di akaun Instagram, yang terbaru Aaron telah berkongsi sedutan video sedang melakonkan watak yang digalasnya untuk drama dengan seorang pelakon wanita. Namun secara tidak sengaja, pintu di belakangnya tiba-tiba tertutup dan berbunyi kuat.

Namun apa yang mencuit hati adalah Aaron yang memakai baju berwarna coklat gelap dan berseluar jeans ini tiba-tiba melat4h apabila mendengar bunyi pintu itu. Alahai tak sangka abang sad0 kita ni melat4h rupanya.

Sehingga kini, video yang berdurasi kurang daripada satu minit ini telah ditonton lebih 174 ribu tontonan sejak ianya dimuatnaik di Instagram milik Aaron. Perkongsian Aaron juga memperolehi banyak tanda suka dan komen-komen daripada peminat.

Jom tonton video di bawah :

Wahhh melat4h rupanya abang Malek kita yer. Rata-rata peminat begitu terhibur dengan perkongsian ini. Antara komen-komen dan usikan-usikan daripada peminat :

” Hilang terus watak malek bila melat4h.. ada org main pintu.. I literally repeat watching.. Lat4h lah pulak.. “

” Saya spesis yg tak leh dgq org melat4h.. haha kompem saya gelak keluaq ayaq mata.. nasib tak mencar0t.. “

” Hahahah ulang-ulang tengok.. Bigbro juga lat4h ya, but still cute to the max.. Abang kawasan melat4h hahahaha.. “

” Hai mamb4ng kau main pintu ya mamb4ng.. Opocot melat4h la plak.. Tgk tv cerite cowboy.. terperanj4t boboi.. hahhhaa “

” Aiyoyo.. dato melatah kah too funny lah.. Mamb4ng main pintu pulak.. Kelakar lah dato muka gan4s2 melat4h rupenye.. “

” Hahaha adddoooiii ni dlm hati ada paya indah wetlands ni.. Nsib baik lat4h mulut.. klo lat4h tangan o kaki, selamat la perempuan tu.. haha.. “

” H4ntu tu jeles sbb dia single.. Ada2 je lah Dato Aaron ni. Hilang mach0.. angin je tu.. Rab4k betul lat4h nya hahaha. I kept watching it repeatedly.. “

Ini adalah sisi yang lain kita nampak pada Aaron. Biasanya kelihatan begitu r0mantis dan mach0 dalam lakonan, namun siapa sangka melat4h orangnya. Nasib baik tak keluar perkataan bukan-bukan yer abang Aaron. Apa-apa pun semoga Aaron terus berjaya dalam kerjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG aarondwiaziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..