” Amboi ke sana ke sini dengan daddy dia, untunglah badan.. ” – Netizen

Dato’ Aaron Aziz Kongsi Video Terbaru Kucing Kesayangannya Yang Bernama Oreo. Amboi Oreo, Manja Betul Dengan Daddy. Ikut Je Kemana Pergi. Part Yang Oreo Cari Susu Pada Badan Aaron Tu Paling Kelakar !!

Dato’ Aaron Aziz bukanlah nama baru di persada seni tanahair. Walaupun bukan berasal daripada Malaysia, namun Aaron berjaya mencipta nama di sini dan pernah dianugerahi Anugerah Bintang Popular Berita Harian. Meskipun dikenali ramai, Aaron tetap dengan sikapnya yang suka merendah diri.

Seperti selebriti lain, Aaron juga sering berkongsi gambar dan video aktiviti sehariannya di akaun instagram miliknya. Aaron yang mempunyai seramai 3.2 juta pengikut ini seringkali mendapat ribuan view tiap kali dimuatnaik perkongsian di instagram.

Pelakon serba boleh ini bukan sahaja berkongsi gambar dan video keluarga tersayang, bahkan turut dikongsikan kisah kucing kesayangannya yang comel iaitu Oreo. Aaron begitu menyayangi Oreo dan menggelarkan dirinya daddy kepada Oreo. Bertuah betul Oreo begitu disayangi tuannya.

Terbaru, Aaron berkongsi video aksi Oreo sepanjang hari dengan kapsyen yang santai dan lucu. Bukan main lagi ya Oreo, mengikut daddy pergi kerja ya. Aaron pun rajin betul melayan Oreo bagai ahli keluarga sendiri. Part yang Orea cari susu pada daddy tu paling kelakar.

Ikuti perkongsian video cute Oreo di Instagram Aaron :

Perkongsian Aaron meraih perhatian netizen. Rata-rata memuji kecomelan Oreo. Antara komen-komen netizen :

” Amboi ke sana ke sini dgn daddy dia, untunglah badan.. Oreo oii.. “

” Hahaahha sbjik mcm kucing sy kaler pon sama mmg sbjik sgt lah.. Ambik kt kdai runcit.. “

” Alololo daddy with love Oreo.. Can’t wait to see until he grows up and becomes King. Thanks Oreo and Daddy yg sentiasa menceriakan hari2 uncle. Love and hugs.. “

” MasyaAllah exactly like my Ifti. Love you baby OREO.. Mcm nak piat je teling dia…. Hahahahaha.. ”

” Kucing yg bijak.. Comel je duk kat blkng daddy.. tapi knp muka daddy serious sgt semasa memandu.. “

” Eeee ger4mnyeee Oreo.. Nak pic1t pic1t la.. Umur mcm ni mmg tgh aktif g1la mcm ank sy jgk panjat robok langsir lg kdg2 pen1ng jgk ni meow ke monyet.. tp bile dh besar nti dia dh mls nk main asik makan tdo je lagi2 bile dh lepas sun4tkn huhu tp xpe die aktif yg lg suke sb klu dia tak aktif risau sak1t je.. “

” Mcm tens1on je bwk kete.. Si oreo tu relax je kat belakang.. Meng4da btol.. Ger4m nyerr.. “

Suka sangat tengok cara layanan Aaron terhadap kucing peliharaannya, Oreo. Bukan mudah untuk berbuat baik seperti itu jika kita bukan seorang pencinta haiwan. Sikap baik Aaron selayaknya mendapat pujian dan menjadi contoh kepada yang lain. Semoga Aaron terus menyayangi Oreo dan menjaganya sebaik mungkin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Aarondwiaziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan