” Abang Malik bikin pan4s, habis lerrr Malik kena tapau.. ” – Netizen

Gara-Gara Komen Sweet Dato’ Aaron Aziz Di Instagram Preity Zinta, Posting Datin Diyana Halik Raih Perhatian Ramai. Alamak Kant0i Sudah Malik,  Siap Sedialah Tidur Luar !! 

Antara ramai selebriti yang popular dalam tanahair, Dato’ Aaron Aziz antara hero pujaan ramai yang masih diminati dan mempunyai auranya tersendiri di hati peminat. Walaupun ramai pendatang dan muka baru dalam industri, lakonannya masih disukai ramai.

Untuk rekod, Aaron sudah 17 tahun melayari alam rumahtangga bersama isteri tersayang, Datin Diyana Halik. Kasih sayang mereka tetap utuh walaupun banyak dug4an yang dilalui sepanjang tempoh perkahwinan dan ini dapat dilihat daripada ucapan ulangtahun Aaron di Instagramnya Ogos yang lalu.

Meninjau akaun Instagram Diyana Halik, telah dikongsikan satu screensh0t Instagram pelakon terkenal Bollywood Preity Zinta yang tertera komen daripada Aaron di ruangan komen. Ayat Aaron yang sweet itu membuatkan ramai yang terhibur dan turut tag nama Diyana.

Diyana yang turut menulis di kapsyennya itu beberapa hashtag yang berbunyi ‘ Sis hendak lock pintu dan abang jangan main-main’ begitu mencuit hati. Hashtag yang pendek namun apabila dikaitkan dengan watak Malik membuatkan peminat mula menyakat Aaron.

Jom baca perkongsian di bawah :

Boleh tahan ayat warn1ng daripada Diyana untuk Aaron ini dan umum mengetahui itu adalah gurauan mereka suami isteri. Antara komen-komen peminat :

” Amboi siap syg2 yew… Kli ni malik tak malik.. Gan4s2 pn tak0t bini woooo.. Takpe sis, Preity Zinta tak faham pape pun hahaha. Abis lerrr malik kena tapau.. “

” Aiyo malik bakal pkp dalam bilik. abg malik bikin panaz. last hashtag Sis tu ku like empat puluh empat kali. Habislaaaa malikkk pukul 3am malik dah kena tido luar ke tu hahaha kantoi sudah.. “

” Malik tak malik kalau buat slh semua dayana remb4t. malik is done, haha dah kantoi. Apa boleh buat, Pantang undur mummy, kita yg masak nasik.. “

” Aiyokk nak kata salah htr msg + tag nama mcm mustahil jek neh, mat1 la mak nakkk. Kau malik jgn mcm2 kasi ptong kepala sama bini ka. pishang haha.. “

” Alamakk bang, kantoi sangat dah. Dahi dah bertelor la tu, diam je malik tu. Hahaha habis larr kauuu abang malik, sis dah maya-maya.. “

” Hahaha siaplah ko Malik, kak long kawasan akan seng4tttt lu. Bukan main tido luar le malam ni hehe. Deep ayat mdm ni.. ”

” Ni macam kena azan kat telinga Malik gayanya kak Diyana haha. Pakej azan sambil tarik telinga. Game over Malik hahaha.. ”

Terang-terangan dan berani sungguh Aaron men1nggalkan komen sebegitu. Gurauan yang menjadi point untuk peminat mengus1k hero pujaan ramai ini. Apa pun, semoga keharmonian rumahtangga Aaron dan Diyana berpanjangan dan sentiasa berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diyana Halik

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..