” Makin besar makin cantik. Happy birthday Dwi.. ” – Netizen

Aaron Aziz Kongsi Gambar Dan Ucapan Sempena Ulang Tahun Kelahiran Anaknya, Dwi Ariana Yang Ke 15 Tahun. Wah Semakin Cantik Dwi Sekarang, Nampak Sopan Pulak Tu Orangnya !!

Nama pelakon popular Aaron Aziz tidak perlu diperkenalkan lagi. Aaron yang berasal daripada Singapura cukup popular di Malaysia dengan lakonannya yang sungguh mantap.  Aaron telah berkahwin dengan Diyana Halik dan hasil perkongsian hidup bersama dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Danish Anaqi, Dwi Ariana dan Dahlia Arissa.

Meninjau ke laman Instagram milik Aaron, telah dikongsikan gambar Aaron bersama dengan anaknya, Dwi. Aaron dilihat memel0k anaknya itu. Terlihat di hadapan meja sepot0ng kek coklat sempena ulang tahun kelahiran Dwi yang ke 15 tahun yang jat0h pada hari ini bersamaan 24 Februari 2020.

Menerusi kapsyen tulisan Aaron, Aaron mengatakan bahawa anaknya Dwi sudah besar dan cepatnya masa berlalu tanpa disedarinya. Aaron mengucapkan selamat hari lahir yang 15 tahun buat Dwi selain itu mengatakan bahawa Aaron merupakan satu-satu lelaki dalam hidup Dwi yang tidak akan pernah mengecew4kan dan menyak1ti Dwi dengan apa cara sekali pun.

Di samping itu, Aaron turut mengucapkan terima kasih kepada Dwi kerana menjadi salah satu t0nggak kekuatan dirinya. Aaron berdoa agar dilindungi anaknya itu serta diberikan kesejahteraan buat Dwi. Aaron turut melahirkan rasa kasih dan sayang yang mendalam terhadap anaknya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruang komen, rata-rata peminatnya mengucapkan selamat hari ulang tahun kelahiran buat Dwi. Selain itu turut memuji kesopanan dan kecantikan Dwi. Turut dipuji adalah ketampanan Aaron yang tidak pudar walaupun anak-anak sudah meningkat dewasa.

” Blessed Birthday Dwi yg comel.. Happy birthday sweet young girl.. Comel je kakak.. May Allah bless you & protect you.. Nih abg ke bapaknye??.. “

” Bini lawa laki sad0.. Sometime i think dato is still malik doh.. Alhamdulillah. Happy 15th birthday dwiariana.. Stay beautiful.. semoga menjadi anak yg soleha dan bijak pandai.. Aamiin.. ” 

” Anaknya sdh umur 15 thn tp papa nya msih ganteng bgt.. You hv grown as a beautiful young lady inside out.. Happy birthday dwiarianaaaron.. ” 

” Cepat betul masa berjalan dulu kecik ja arianaa… Semoga menjadi anak solehah dan menjadi insan yang disayangi ibu dan ayah.. Mcm pkwe makwe.. Arron aziz stay young.. “

” Birthday father and daughter selang sehari je.. Comel ank dara.. Pkaian bersopan je manis nampk.. Makin besar makin cantik. Happy birthday Dwi.. ” 

” Cantiknya mashaallah.. Muka bapak sejuk.. Abg malik masih hansome mcm dulu.. What a lovely dad.. Itu tandanya kita semua dah tua.. Happy Birthday sweet girl.. “

” Alhamdulillah..cantik sopan.. Father dupl1cate.. Like father like daughter.. Happy Birthday to both of you.. Moga jadi anak yg solehah dan dipanjangkan umur.. “

Beruntungnya Dwi mempunyai daddy yang penyayang seperti Aaron. Selamat hari ulang tahun kelahiran yang ke 15 tahun buat Dwi. Semoga Allah mempermudahkan segala urusan, dipanjangkan umur,diberi kesihatan, dimurahkan rezeki dan berjaya di dunia dah akh1rat. Di samping itu, sentiasa dirahmati Allah sepanjang perjalanan kehidupan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaron Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..