” Alololo ger4mnya si putih gebu ni, comel sangat.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Baring Di Sebelah Babanya Raih Perhatian Ramai. Amboi Mommy Suruh Shariq Kej0t Baba Bangun Solat Subuh Yer. Senyum Tu Comel Sangat !!

Sejak melahirkan anak lelaki sulungnya, pelakon wanita Emma Maembong tidak kedek0t untuk berkongsi kisah anaknya di laman sosial peribadi. Peminat juga tidak perlu berteka teki mengenai nama dan rupa paras anaknya. Emma dan suami secara terbuka berkongsi mengenai anak mereka, Shariq Arshan Gabriel.

Meninjau ke ruangan Instagram anak Emma, satu paparan video telah dimuatnaik yang memaparkan Shariq sedang baring di sebelah daddynya. Shariq kelihatan begitu aktif di samping babanya, Shazli yang lena ketiduran dalam bilik.

Dalam video berkenaan, kedengaran suara Emma menyuruh Shariq untuk mengej0tkan babanya untuk solat subuh. Reaksi Shariq yang nampak begitu ceria walaupun pada awal pagi meraih perhatian peminat-peminat Emma.

Tidak dinafikan mata Shariq sentiasa mendapat perhatian ramai selain wajahnya yang comel sejak Shariq lahir. Banyak gambar yang dikongsikan sebelum ini memperlihatkan anak mata Shariq berwarna grey dan ianya menawan hati sesiapa sahaja yang memandangnya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video ini mendapat banyak tanda suka oleh peminat-peminat Emma. Kulit Shariq yang putih gebu bersama senyuman comelnya membuatkan ramai yang ger4m dengannya. Antara komen-komen dari peminat :

” Mata ank u dah hitam ye.. Ritu warna grey.. Shariq so cute baby.. Halah halah manesss.. ger4mm nyee klau dpt nak ci0mmm puas2.. “

” Nape panggil ashan Eshan tak phm.. Bkn nama shariq.. Cute sangat baby shariq ni.. alaa sayang comelnya awak.. “

” Hehe cumilnye.. Alo alo.. comelnyer.. Alololo ger4mnya ci putih gebu niiii Gabriel.. Aloo comel syggg.. “

” Cute sgt.. Eee comeynyaaa.. Pandai dia.. Alolo.. senyum je.. Alololo comey sangat ni.. Love.. comel g1la.. “

” Comelnya baby Semoga jd anak soleh Shariq.. comel nya awak nieee.. Subhanallah.. comel nye baby.. ala.. kiyot nye sayangg.. “

” Comel sangat.. sho kiut.. alahai.. aunty rasa mcm nak kena ada baby la.. Comelnya.. Alolo why comel sangat ni.. “

” Eeee.. ger4mmm btll.. Kiut nyaa.. Hensem.. Indah sungguh ciptaan Allah.. Good boy la dia.. hi kacak.. So cute Gabriel.. “

Bukan kemain segar Shariq di pagi hari. Memang penghibur mummy and daddy betul. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Shariq membesar menjadi anak yang soleh dan sentiasa membahagiakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.