” Seks1nye jel1ng, comelnya cara dia tengok mama tu.. ” – Netizen

Emma Maembong Muatnaik Gambar Bersama Shariq Gabriel Dalam Kereta. Amb0i, Bukan Main Yer Jel1ng Mummy. Comel !!

Selebriti wanita Malaysia, Emma Maembong dan pasangan sering kali berkongsi gambar dan video anak sulungnya, Shariq Gabriel di laman sosial. Posting tatapan wajah dan gelagat Shariq Gabriel selalu menjadi perhatian peminatnya.

Terbaru, hasil tinjauan di akaun Instagram peribadinya, Emma telah memuatnaik dua perkongsian gambar yang sedang memangku Shariq di dalam kereta miliknya. Meluangkan masa bersama-sama di hujung minggu, kedua-duanya memakai baju bewarna hitam.

Dalam perkongsian itu, Emma sedang mengambil gambar bersama Shariq menggunakan handphone. Gaya sp0ntan Shariq yang melihat Emma dengan pandangan yang menjel1ng membuatkan ramai yang memuji Shariq kelihatan comel dan pandai.

Di dalam kapsyen p0stingan tersebut, tulis Emma lagi, Shariq memandang ke arah lain apabila Emma melihat semula kepada anaknya. Amboi dah macam muka anak mat saleh yer Shariq sekarang dan saling tidak tump4h dengan raut wajah mummy dan daddy.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gelagat Shariq yang sempat menjel1ng kepada mummynya itu telah mendapat banyak tanda suka. Ramai yang memuji Shariq comel dan bijak. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Eeee ger4mnyaa.. Comel sangatt.. So cute.. Handsome boy I’m inloveee.. Pipi diaa.. Cap ibu dan anak.. omeyy.. Seks1nye jel1ng.. comelnya cara dia tengok mama tu.. “

” Shariq so cute.. Comel dan bijak.. Hengsemm MasyaAllah.. haha mcm daddy dia.. hahaa amboii jel1ngan taj4m tu.. Wajib kan mak2 menyusu ada bantal kt dlm kete.. Lenguh tangan kalau takda.. “

” Amb0i.. little prince watching mommy so much handsome baby boy.. Alo comel nya siap jel1ng lgi dia.. nak main2 pandainyaa.. mak aq ni asik tangk4p gambo jerr.. “

” Haha mesti dia ger4m je mama dia asyik selfie je.. so cute.. Slide one pandai pula die kac4u mama die.. Die pandang mama ech mama pandang lain pasang mata t4jam pula tu.. Comel.. “

” Ceyyy kuat berlakon niee hehe.. Ya Allah.. comey sgguh bby gabriel ni.. Dh tu cerdik pulak.. MasyaAllah.. mata.. lovely.. Cute laaa baby awak teringin nak jumpa dengan awak tapi belum jodoh.. “

” Eee aku g1git jugak bud4k ni kang.. Emma Comel kan anak kamu pandai menjel1ng.. Tanda dia sayang mama dia.. bud4k bijak.. Mata duk jel1ng mommy asyik duk selpie jer.. “

Mempunyai peminat tersendiri, perkongsian gambar dan video Shariq sememangnya dinanti-nantikan. Kecomelannya membuatkan ramai yang ger4m dan jat0h hati. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Shariq membesar menjadi anak yang soleh dan membahagiakan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : emma_maembongofficial, shariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.