” Dia kata dia tengah belajar.. ” – Aaron Aziz

Dato’ Aaron Aziz Kongsi Video Mengintai Anaknya Belajar. Alamak, Terkant0i Pula Aaron Dengan Anaknya. Tak Ada Bakat Jadi Spy Lah Aaron Ni. Hashtag Aaron Buat Ramai Terhibur !!

Dato’ Aaron Aziz semamangnya satu nama yang tidak perlu diperkenalkan lagi di arena seni tanah air. Suami kepada Datin Diyana Halik ini sememangnya seorang yang penyayang dan begitu mengambil berat perihal anak-anak mereka Danish Anaqi, Dwi Ariana dan Dahlia Arissa.

Aaron sering berkongsi gambar dan video di Instagramnya tentang keluarga, kucing kesayangannya Oreo dan banyak lagi. Sebelum ini Aaron ada berkongsi tentang anak sulungnya, Danish yang berjaya melanjutkan pelajaran ke Jepun pada awal Oktober 2020. Walaupun berat melepaskan anak tunggal lelaki kesayangan, namun Aaron redha demi masa depan anaknya, Danish.

Terbaru, Aaron ada kongsikan pula video Aaron sedang mengintai anak perempuannya, Dahlia Arissa sedang belajar secara online. Dalam kapsyennya Aaron menyatakan mudahnya anak-anak sekarang dengan segala gajet. Kebetulan tengah break, dapat rehat sekejap pun bervideo call.

Macam-macam kelatah anak-anak sekarang masa belajar. Tak sama macam zaman dulu-dulu belajar.  Lebih mencuit hati, sedang mengintai, anaknya perasan akan kehadiran Aaron. Comel je reaksi anak Aaron apabila sedar Aaron sedang memerhatikan, sempat tersenyum lagi. Aaron ni tak ada bakat jadi pengintip perofessional lah, hahaha.

Jom ikuti video yang Aaron kongsikan :

Netizen juga berkongsi pengalaman zaman belajar dulu dan zaman anak-anak mereka belajar sekarang apabila melihat perkongsian Aaron. Antara komen-komen netizen :

” Tambah2 lagi keluarga kurang mampu kes1an org zaman mcm kite2.. Oreo pun nak henpon bang.. “

” Kannnnn…. mmg rasa mcm nak cub1t,  jent1k, sekel Dan sewaktu dgnye… anak2 kita pon sama begitu..

” Abg aaron kena beli hp satu dkat oreo.. baru dia tak nak4l.. Oreo pun nak buat tikt0k bang.. hahahaha..

” Orng2 zaman kita dik memang susah.. Hasil peng0rbanan kedua dua orang tua terdahulu..

” Dlu sy penah tgk n pegang benda alah pager tu.. tapi abah punya laa.. Waa panjangnye hashtag abg.. “

” So true, very true, terribily true.. Saya rindu dengan memori masa budak-budak dolu-dolu, budak-budak skrg main dgan jari shja.. “

Terbaik Aaron, sentiasa memantau aktiviti anak-anak, sambil mengenang memori semasa zaman belajar. Bukan mudah dan begitu mencabar tanggungajwab ibu bapa zaman sekarang, dengan adanya kecanggihan teknologi dalam pembelajaran zaman sekarang. Semoga dipermudahkan segala urusan Aaron dan ibu bapa yang lain dalam mendidik anak-anak supaya menjadi insan berguna pada masa hadapan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Aarondwiaziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..