” Kalau kita dah melompat ni, tak jadi solat. Seriau hahha.. ” – Netizen

Video Kucing Aaron Aziz, Oreo Sekali Lagi Membuat Aksi Nakal Ketika Aaron Sedang Solat. Fuh Part Lompat Dalam Kain Tu Mendebarkan Sungguh. Nasib Tak Berjaya, Kalau Tak Habislah Malik !!

Dato’ Aaron Aziz antara pelakon negara jiran yang mencipta nama di Malaysia. Lakonannya mendapat pujian dan perhatian daripada peminat dunia perfileman negara. Aaron cukup sinonim dengan nama Malik iaitu salah satu nama watak yang dibawakannya dalam filem KL G4ngster.

Aaron suka berkongsikan kisah kehidupan sehariannya bersama keluarga dan juga kerjaya seninya di Instagram. Aaron yang mempunyai 3 orang cahayamata dan salah seorangnya bernama Dahlia Arissa sering mempamerkan hasil solekannya yang unik dan mengagumkan.

Family Aaron juga sering kelihatan ceria dan gembira bersama. Mereka yang gemarkan kucing memelihara beberapa ekor kucing dan semuanya mempunyai nama mereka tersendiri. 2 ekor daripadanya bernama Sofi dan Sc4r sudahpun mat1 kerana jangk1tan v1rus dan kini Aaron menjaga seekor kucing yang dipanggil dengan nama Oreo.

Meninjau akaun Instagram Aaron Aziz, telah dikongsikan satu rakaman video yang memaparkan aksi Oreo sekali lagi mengac4u ketika Aaron sedang solat. Oreo yang lincah dan ligat ini melompat-lompat dan menarik-narik kain pelikat yang dipakai oleh Aaron.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Oreo bermain di celah kangkang Aaron dirakam isterinya Diyana Halik. Amboi Oreo sampai ke dalam kain terus masuknya ini. Ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Uish, siap skodeng dari bawah lg. Abg Malik jangan tak pkai boxer sudah laaa.. “

” Eeee nakal sungguh budok bulus ni.. Kalau sy dh stop nk tergelak, Comel je Oreo ni.. “

” Kalau lah baby tu panjat sikit lagi tinggi dlm kain, masyaAllah i duno wat is going to happen then.. “

” Comeyyyy nyaaa.. nakaii yaaa kacau dady.. Pandai betul kucing bergurau sampai masuk kain.. “

” Kalau kita dh melompat ni, tak jadi solat. Seri4u hahha..  Budak ni mmg tak boleh bawak bincang dah kecomelannya.. “

” Gelak terbahak-bahak sy yg tgk ni. Kalau sy mmg boleh batal solat.. Best je artis bela kucing kg biasa. Salute.. “

” Klau jdi kat aku memang tak kusyuk solat dibuatnya. aduhai meoww meow.. “

Alahai Oreo memang suka betul main kat celah kangkang Aaron lagi-lagi waktu solat. Memang tabiatnya kucing sebegitu, spesis haiwan yang manja. Apa pun, semoga Aaron sentiasa gembira dan happy selalu dengan kehadiran Oreo yang comel ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaron Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..