” Hidup Kak Ton, teka teki lejen tu. Ambik nak, mommy bagi sedas haha.. ” – Netizen

Video Harris Annuar Bermain Teka Teki Dengan Mommynya, Kak Ton Yang Begitu Mencuit Hati. Nak Kenakan Mommy, Last-Last Terkena Diri Sendiri. Dashy4t Sungguh Teka-Teki Kak Ton Tu, Kelakar !! 

Harris Annuar atau lebih dikenali dengan panggilan Aboy sentiasa berkongsikan video-video yang menghiburkan di akaun Instagramnya. Anak kepada pengasas kosmetik terkenal, Kak Ton ini sememangnya seorang yang ceria dan sentiasa penuh dengan gelak ketawa.

Meninjau akaun Instagram Harris Annuar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Aboy bermain teka-teki bersama Kak Ton. Aboy yang suka menyakat mommynya ini bertanya kepada Kak Ton satu teka teki yang berkaitan dengan kura-kura.

Jawapan Aboy membuatkan Kak Ton ketawa dan gilirannya pula memberi teka teki kepada Aboy. Membuat gaya jari jemari seperti jent1k-jent1k, Kak Ton berjaya mengenakan kembali Aboy dengan jawapan yang langsung tidak terlintas di fikiran Aboy.

Memang tidak pernah tidak menghiburkan jika dua beranak ini bergurau. Kerap kali terkena dengan Aboy, Kak Ton sekarang sudah bijak dalam ‘membul1’ Aboy kembali. Video ini sahaja sudah mendapat lebih 400 ribu tanda suka daripada peminat yang menontonnya setakat ini. Memang mencuit hati sungguh.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aboy dan mommynya ini menghiburkan peminat. Dah tergelak besar Aboy apabila terkena dengan mommynya kali ini. Antara komen-komen mereka :

” Hidup Kak Ton, teka teki lejen tu. Ambek nak, mommy bagi sedas. Pandai mami kenakan dia balik haha. Sekali sekala kena rasa ‘pad4n muka’, haha.. “

” Boleh tahan mommy, kena balik dah Aboy. Pandai Kak Ton legend ni. Suka sangat sakat menyakat 2 ketul ni.. “

” Haha mummy lagi bijak ni. 5 jent1k tengok cermin haa, tak terfikir pulak aku. Wehh tengok cermin tu, another level kak tonnnnnnn.. “

” Jenuh nk pikir jent1k-jent1k tu tengok cermin haha. Tak pernah tak sweet, padu betul mommy kali ni. Lawak sungguh.. “

” Aboy terkena kali ni hahahha.. Yang ni memang win, jent1k-jent1k tengok cermin hahha terbahak aku ketawa tengok muka Aboy blur.. “

” Eh lawaklah mommy, kena balik kau Aboy hahaha.. Tengok cermin pandai sungguh mok dia. Cute mommy ni dengan lesung pipit dalam tu.. “

” Gelak guling2 tgk keletah 2 beran4k ni. 2 kali ulang tengok pun berdekah ketawa. Mommy punya teka-teki power hahaha.. “

Menjadi betul dua beranak ni saling menyakat. Teka teki Kak Ton tu memang tak terfikir lah jawapannya begitu. Makin bijak dan pandai kenakan Aboy balik Kak Ton sekarang. Semoga Aboy dan Kak Ton sentiasa gembira bersama dan menghiburkan hati peminat dengan jenaka mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Harris Annuar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..